Beşiktaş şike yapmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş şike yapmadı



Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 11 Temmuz'da görevlendirdiği Etik Kurulu'nun kozmik odada 26 klasör belge inceleyerek hazırladığı şike raporuna ulaşıldı.

Raporda 49'uncu Ziraat Türkiye Kupası finali olan ve 6-5 Beşiktaş'ın (BJK) galibiyeti ile sona eren BJK-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB Spor) maçında Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, Cengiz Zülfikaroğlu ve İbrahim Akın'ın şike yapmadığı belirtildi.

Raporda FB Başkanı Yıldırım'la ilgili olarak 6 maçta teşvik primi ve teşebbüsü, 5 maçta şike, 3 maçta da şike teşebbüsü olduğu, bir maçta şike olmadığı, 6 maçta ise iddialarla ilgili delil bulunamadığı vurgulandı. 10 maç için ise yapılan şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak FB'nin de sorumluluğunun bulunduğu yönünde görüş bildirdi.







ŞİKE YAPILDIĞI TESPİT EDİLEN MAÇLAR
* 7 Mart Gençlerbirliği(GB)-FB (2-4) Şike yaptığı tespit edilen isimler: Aziz Yıldırım, İlhan Yuksel Ekşioğlu, Murat Öztürk, Tamer Yelkovan, Serdar Kulbilge, Cengiz Demirel, Doğan Ercan, Mehmet Şen, Tuğrul Çağrı Üzer, Zafer Önder İpek. Şike faaliyetinin FB'ye izafe edilmesi uygun. Serkan Çalık, Hurşut Meriç, Mehmet Akgün, Michael Jedinak, Labinot Harbuzi, Orhan Şam, Randfall Azofeifa Corrales hakkında kanaat oluşturmaya yetecek delil bulunmadı.

* 9 Nisan Eskişehir-FB (1-3) Şike yaptığı tespit edilen isimler: Aziz Yıldırım, İhan Yüksel Ekşioğlu, Ali Kıratlı, Ümit Karan, Bülent Uygun, Tamer Yelkovan. Şike faaliyetinin FB'ye izafe edilmesi uygun. Şekip Mosturoğlu, Alaeddin Yıldırım, Sami Dinç, Sezer Öztürk hakkında kanaat oluşturmaya yetecek delil bulunmadı. Bu kişilerin bilgisine başvurulması ve haklarında yeniden inceleme yapılması gerek.

* 1 Mayıs FB-İ. Büyükşehir Belediyespor (2-0) Şike yaptığı tespit edilen isimler: Aziz Yıldırım, Bülent İbrahim İşçen, Ahmet Çelebi, Yusuf Turanlı, İbrahim Akın. Şike faaliyetinin FB'ye izafe edilmesi uygun. İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Cemil Turan,Tamer Yelkovan, Serkan Acar, Ali Kıratlı, İskender Alın hakkında kanaat oluşturmaya yetecek delil bulunmadı. Can Arat ve Metin Depe'nin bilgilerine başvurulması gerek.

* 15 Mayıs FB-MKE Ankaragücü (6-0) Şike yaptığı tespit edilen isimler: Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Cemil Turan, Yavuz Ağırgöl, Mehmet Yenice,Yadigar Boğa, Bülent İbrahim İşçen, Abdullah Başak, Sami Dinç, Yusuf Turanlı, Ümit Aydın.
 


Masha

Masha

Üye
Hep aynı şeyler :hmmm
 
yakup_281

yakup_281

Üye
yıllarca haksızlığa uğramış bir klüp olarak şike yapmadığımızı düşünüyorum
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Son dakika.SERDAL ADALI ve AHMET ATEŞ'in Türkiye Futbol Federasyonu'nca konulmuş olan idari tedbir kararları kaldırıldı.:)
 
phasan

phasan

Üye
besıktaş fener gıbı yapma şike
 
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
bu ettiğin küfür,senin buradaki son günün güzel kardeşim.Allaha emanetsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt