İşte Samsung'un Kapaklı Amiral Gemisinin İlk Canlı Görselleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İşte Samsung'un Kapaklı Amiral Gemisinin İlk Canlı Görselleri
Samsung'un ilk kapaklı amiral gemisi olacak Samsung W2018'in canlı görselleri internete sızdırıldı.


Kapaklı akıllı telefonların artık trend olmadığı gerçeğine rağmen, Samsung en azından dünyanın bazı bölgelerinde bu tip telefonları tüketicilere sunmaya devam ediyor. Bu yılki kapaklı amiral gemisi akıllı telefon olan Samsung W2018 henüz piyasaya çıkmadı, ancak akıllı telefon Çin düzenleyici kurumu olan TENAA üzerinde sertifika aldı.



Şmdi ise bu yıl resmi olarak piyasaya çıkmasını beklediğimiz akıllı telefonun canlı görüntüleri internete sızdırıldı. Akıllı telefon doğal olarak, daha iyi bir işlemci ve daha yüksek bellek kapasitesi ile geçen yıl piyasaya sürülen modele göre önemli bir yükseltme ürünü olarak piyasaya sunulacak.

Samsung W2018 akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürüleceği kesin olarak biliniyor. 12MP arka kamera ve 5MP ön kameranın bulunduğu cihazda 4.2 inçlik ekran yer alacak.



Samsung'un yeni kapaklı akıllı telefonu oldukça küçük diyebileceğimiz 2.300 mAh'lik bir bataryadan güç alıyor ve arka tarafında bir de parmak izi tarayıcı bulunuyor. Malesef akıllı telefonun Android'in hangi sürümü ile piyasaya sürüleceği henüz bilmiyoruz.
İşte Samsung'un Kapaklı Amiral Gemisinin İlk Canlı Görselleri
 


Üst Alt