işte samsung d500 d600 ve d900-d900i oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

anka5106

Üye
thanxx..

--------------- Ekleme ---------------

maxicepgökhan sifre bu klasore cikarirken sorun yaşayanlar icin soluyorum...

sdfddsgdfg

Üye
ya sağolunda bu oyunu d900i ye nasıl yükliycez

mert269

Üye
ya yok ne demek olmuyo benim telefonumda d900i içinde 15 tane oyun var

yaman535

Üye
bende d900i var. pdf ve word dosyası desteklenio denior ama açmıyo napmak lazım?..bilgisi olan lütfen bana dönsün ..teşekkürler..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
olmuyo olmuyo d500 de bi türlü başaramadım neden?
her şeyi denedim ama olmadı

enzoo

Üye
iiy d900i ye nasıl atcaz bu oyunları kardesim yardım

fırtınaaa

Üye
Gidemediğin yer senin değildir

mustafa603

mustafa603

Üye
teşekkürler kardeş eline sağlık güzel paylasım :)

merttas06

Üye
d900i ye olmuyomu yha offffff bi yolunu biliyosdanız lütfen söleyin msn adrewsim [email protected]

furkanozy

Üye
saol knka d600 de 2 tanesi olmuo

net-enes

Üye
1- Arkadaşlar, ilk olarak telefonumuzu bilgisayara tanıtmalıyız, yani biz telefonun modem özelliğini kullanacağımız için, USB ile Telefonu birbirine bağlamalıyız. Bunun için size verilmiş olan PCStudio adlı yazılım CD’nizi bilgisayarınızda kurun.

2- Kurulumdan sonra telefonunuzun Ayarlar/Telefon Ayarları/USB ayarları/Modem kısmını işaretleyin ve telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.

3- Sonra PCStudio programını çalıştırın, sorgu ekranı çıkınca cevaplayın ve telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurulup kurulmadığını kontrol edin. Sağ altta telefonun modeli yazıyorsa mesele yok demektir. eğer yazmıyorsa ya da donanım bulunamadı diye bir uyarı çıkarsa, PC’ınızı yeniden kapayıp acın.

4- Bu basamağı geçtiyseniz diğer iki programı kurmaya başlayalım. Önce SoftickPPP programını kuralım. Çıkan uyarıyı kapatalım ve sonraki seçenekte Use USB Port in Exclusive mode Seçeneğini işaretleyelim. Sonra programı açıp Bluetooth/******l kısma tıklayıp bağlanacağımız portu seçmek için bu sayfayı aynen böle bırakalım. PCStudio programının çalıştığı portu bulmak için Bilgisayarım/Özellikler/Donanım/Aygıt yöneticisi/Modemlerden Samsung modemi bulup sağ tıklayıp özelliklerine bakalım. Modem yazan yere tıklayıp en üstte kaçıncı ...COM yazdığına bakıp SoftickPPP’nin açık bıraktığımız sayfasından bu seçeneği işaretleyelim ve tamam deyip çıkalım.Bu seçenek genelde COM 3 olur, ama sizin PC de değişiklik gösterebilir.Sonra SoftickPPP’yi kapatalım.

5- Bilgisayarımızı kapatıp yeniden açalım. Telefonumuzun USB bağlantısında hala modem seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edelim. SoftickPPP programını açalım ve çıkan uyarıyı kapatalım. Mouse la sağ alttaki SoftickPPP programının üzerine sağ tıklatıp aktif olup olmadığına bakın. Aktif değilse aktif hale getirin ve uyarı çıkarsa kapatın. Sonra yine üzerine gelip durun ve bir bağlantı olup olmadığına dikkat edin. No devices... ile devam eden bi yazı varsa bağlantı yoktur.

6- Şimdi Uploader programını çalıştırın. eğer güvenlik duvarı uyarı verirse Engellemeyi Kaldırın, eğer uyarı çıkmazsa bile, siz yine güvenlik duvarından izin verilenler listesini kontrol edin ve bu programcığın bu listede işaretli olarak bulunmasına dikkat edin. Her şey yolundaysa açılan programın içine aynı klasör içinde bulunan JAD dosyasını ADD tuşuna basarak ekleyin. eğer en alt kısmında ...Jar... diye bi yazı çıkarsa bu; JAD dosyasının bulunduğu klasörde aynı adı taşıyan bir JAR dosyası bulunamadı, demektir. ( Jar dosyası genelde sıkıştırılmış olarak karşımıza çıkar ve Jad dosyasını ekleme sırasında görünmez.)

7- Şimdi telefonumuz ana sayfadayken *#52828378# tuşlarına acele etmeden basalım. (Yoksa Java menüsü çıkmayabilir.) Çıkan ekranda OTA Type Setting e girin ve ordan ******l Bearer OTA yı seçin. Sonra ******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.

8- Tıkladıktan hemen sonra Java Uploader’den eklediğiniz program yok olduysa yüklemeye başlıyor demektir.

9-yükleme işlemi tamamlandığında tekrar yükleme yapacaksanız telefonunuzu yeniden kapatıp aç***ısınız. Zaten bunu yapmazsanız telefon kendini resetlemek zorunda kalır. İşleminiz bittiyse tekrar *#52828378# tuşlarına basıp OTA Type ..... den GPRS Bearer OTA’ yı seçin.

10-yüklemeye devam etmek itiyorsanız her bir yükleme için bu adımları sırasıyla uygulamalısınız.

Ø SoftickPPP yiaçın.
Ø Sağ alt simgeye gelerek bağlantı olduğunu kontrol edin.
Ø Uploader’i çalıştırıp program ekleyin.
Ø *#52828378# Tıkla.OTA Type Settingten ******l Bearer OTAyı seçin ve
******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.
Ø Her yüklemeden sonra 9. adımı mutlaka uygulamalısınız.

ALINTIDIR

vefax

Üye
ark.lar ben bunu orendım d900i ye oyun yuklenmıyo onun için tek çozzmm intneten indrczz!!!!!!!:bann::vur:sukur::ah:birak::oha2::dance::sahan::sahan2::hehe::korktum::dgunu::pokey::gun1::aman2::islik:mahcup::mahcup::pro::nono:

sezo_35

Üye
eyw saol :D

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
teşekkürler:oke:

master.qeer

Üye
Saol Dostm

haval12

Üye
d900i ye oyun varmı ? kankiler oyun lazımda varsa sölesenize