İşte Nokia ' C8 ' !!!

Sponsorlu Bağlantılar

-omer-

-omer-

Üye
12mp Carl Zeiss Kamerayı o kadar kücük bi yere sıgdıramazlar.

Türe

Türe

Üye
oha tasarımı süper :aha:

covar

covar

Üye
vallahi cıksın hemen alacağım bir gün bile düşünmeden

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia'nın sadece lumia, Asha yada kodlarla telefon üreteceğini kim söyledi size?
Nokia'nın C serisi, E serisi, N serisi telefonları bir süre daha gelmeye devam edecek...
Muhtemelen C8 - X8 - N9-01 gibi ünvanlarla gelecek birkaç telefon daha olacak...
Hatta bu telefonlar Nokia Belle'nin bir üst sürümü ile gelme ihtimalide çok yüksek...
Lumia ve diğer 603 - 701 kodlarla gelen telefonlara çok fazla ekleme yapılmayacak çünkü zaten şimdiden Lumia 900'ü gördük...

Bu telefon her ne kadar bir Nokia hayranı'nın tasarladığı bir telefonda olsa 2012 ve 2013'de bu telefona benzer muhteşem tasarımlı ve üstün donanım özelliklere sahip Nokia Belleli telefonlar gelmeye devam edecektir...

Nokia'nın Nokia Belle'den (symbian) 2016 yılında desteğini çekip çekmeme konusunda Windows phone 7.5'in beklenen ilgiyi görmemesinden dolayı kararsız olduğuda bir gerçektir...

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın sadece lumia, Asha yada kodlarla telefon üreteceğini kim söyledi size?
Nokia'nın C serisi, E serisi, N serisi telefonları bir süre daha gelmeye devam edecek...
Muhtemelen C8 - X8 - N9-01 gibi ünvanlarla gelecek birkaç telefon daha olacak...
Hatta bu telefonlar Nokia Belle'nin bir üst sürümü ile gelme ihtimalide çok yüksek...
Lumia ve diğer 603 - 701 kodlarla gelen telefonlara çok fazla ekleme yapılmayacak çünkü zaten şimdiden Lumia 900'ü gördük...

Bu telefon her ne kadar bir Nokia hayranı'nın tasarladığı bir telefonda olsa 2012 ve 2013'de bu telefona benzer muhteşem tasarımlı ve üstün donanım özelliklere sahip Nokia Belleli telefonlar gelmeye devam edecektir...

Nokia'nın Nokia Belle'den (symbian) 2016 yılında desteğini çekip çekmeme konusunda Windows phone 7.5'in beklenen ilgiyi görmemesinden dolayı kararsız olduğuda bir gerçektir...

N9-01 sanki olmaz gibi. Olursa N10 olur derim ben.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bir yerde okumuştum ama...Bence bunun doğru olduğunu Lumia'lar Asha'lar ve 701 vs.ler gösteriyor.Ben N-C-E Serisinin sona erdiği görüşünndeyim.Dediğim gibi sadece görüş,lütfen saygı duyun.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
selllman82

selllman82

Üye
n8i at çöpe ya hay anasini

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Dikkat ettiysen yazımda net bu ünvanlarla gelecek demedim :) Gelebilir dedim...
Bu N10'da olabilir X9'da :)
Ama ben en çok gelişmiş bir N8 gelmesini istiyorum...
Aklımdaki Yeni N8'in adıda Nokia N8-S
Bununla ilgili bir konuda açmak istiyorum aslında :)
Son olarak teknoloji geliştikce kameraların boyutlarıda küçüldü...
Bu telefondaki carl zeiss 12 megapiksel kamera hayal olamaz ve rahatla sığabilir :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
telefon daki dizayn süper ama keşke gerçek olsa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Dikkat ettiysen yazımda net bu ünvanlarla gelecek demedim :) Gelebilir dedim...
Bu N10'da olabilir X9'da :)
Ama ben en çok gelişmiş bir N8 gelmesini istiyorum...
Aklımdaki Yeni N8'in adıda Nokia N8-S
Bununla ilgili bir konuda açmak istiyorum aslında :)
Son olarak teknoloji geliştikce kameraların boyutlarıda küçüldü...
Bu telefondaki carl zeiss 12 megapiksel kamera hayal olamaz ve rahatla sığabilir :)

Kamera doğru olabilir.Hayalindeki telefonu da Mizah/Eğlence Bölümü'ne açabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Açtım ama olması gereken yere...
Yorum ve mesajlara saygı görtermek lazım...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kaynagı nerde bunun dostum ???

bynicky

bynicky

Üye
:ddd

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tasarm telefonu 2012'de cıkcak diye paylasyosunuz ya pes cidden :bann:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
sanırım telefon tuşsuz :kop: şu an C SERİSİNİN ZİRVESİNDE ASLANLAR GİBİ C7 VARDIR ARKADAŞLAR DUYRULURRR :yuru

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
polluxea♪

polluxea♪

Üye
telefon tasarm yavv

Takipçi Satın Al

Üst Alt