İşte Karşınızda Nokia Lumia 520 & 720

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
520 nin tasarımı 720 nin özelliklerini beğendim. 720 850TL, 520 750TL Olur

NUD

NUD

Üye
Güzel cihazlar yine olduğu gibi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
520 - 620 - 720 - 820 - 920 seriye eklenecek varmi daha :D bu arada 720 i begendim haber için :tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni resimler ilk mesaja eklendi.

korsan638

korsan638

Üye
Benim icin lumia efsanesi degilde, microsoft "rezalet" deneyimi bitmiştir artik.. Tabi malesef nokia da bitmiş oluyor boylece.. Yaw ne bicim bir işletim sistemidir bu, nasil bir calişmadir bu ? Aylardir 7.8 efsanesini bekliyoruz dahs gelmedi.. Guncelleyenleri dinlesen bin ah.. Uygulamalara guncelleme gelir guncelleme demeye bin şahit gerek.. Hişbirsey degişmez sanki ici boş guncelleme gonderir gibi.. Dogru durust bir facebook uygulamasi bile yok.. Hayir yani dedik guncelleme alir bir şekle sokarlar facebooku fakat alti aydir almişim cihazi, sadece bir tane guncelleme aldi, oda arayuzde hicbir degişiklige gitmedi.. Herşey ayni.. Twitter uygulamasida ayni rezalet.. Markette abuk subuk saçmacık oyunlar dolu.. "çogu" sanki üc yaşindaki cocuklara zeka gelişimi icin yapilmiş.. Uc beş tane adam akilli oyun var onlarda parali.. Sozum Nokia ya degil, Nokia harika telefonlar yapiyor, ama Microsoft, WP nin başina kimi oturtmuşsa adamlar sanki sistemi geliştirme başında satranç oynuyorlar.. Bu kadar duyarsizlik olmaz yaw bu ne rezalettir boyle.. Gitti 300€ çöpe gitti..

awdil

awdil

Üye
Sanırım samsung'un işten attığı,tasarım mühendisleri nokia'da işe başlamış. :)

MaxipmaN

Üye
520 güzel 720 kötü sonuç ya 620 ya 820 alın :D

PureFood

PureFood

Üye
Güzel güzel.. Hem Nokia için hem MS için.. Bol bol satılsın, hem Nokia hem MS kazansın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt