aciil Üye ben pek begenmedim.konsept sonuçta hayali üründe n9 gibi.ben sanmıyorum ya böyle bişey olucağını.
savaronajointed Üye çıkınca anlaşılır yinede çok şey beklemek sansasyonel bir durum aramak yanlış olur en nihayetinde Steven JOP öldü belki onun anısına beklenmedik bir şeyler olabilir
çıkınca anlaşılır yinede çok şey beklemek sansasyonel bir durum aramak yanlış olur en nihayetinde Steven JOP öldü belki onun anısına beklenmedik bir şeyler olabilir
emreilhans Üye Yav he he. Siz ne zaman Apple'nin telefonu sızdırdığını gördünüz? Bide Apple ne zaman renkli model çıkarttı? Ehehehe güldüm yav.
Yav he he. Siz ne zaman Apple'nin telefonu sızdırdığını gördünüz? Bide Apple ne zaman renkli model çıkarttı? Ehehehe güldüm yav.
tahsin50 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ilk gördüğümde benim aklımada n9 geldi Genişletmek için tıkla ... aynen benimde
oktayates07 Üye youtube'da iphone 5 yazınca bir video çıkıyor izleyen varmı gerçeği yansıtmıyor sanırım
ogzhnoTr Üye emreilhans' Alıntı: Yav daha 4s yeni çıktı bismillah hemen düştünüz iPhone 5, iPhone 5 diye. Genişletmek için tıkla ... merak etme 2 gümn sonrada 5s 5s diye tuttururlar
emreilhans' Alıntı: Yav daha 4s yeni çıktı bismillah hemen düştünüz iPhone 5, iPhone 5 diye. Genişletmek için tıkla ... merak etme 2 gümn sonrada 5s 5s diye tuttururlar