İşte iPhone 5'in yeni tasarımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
İşte iPhone 5'in yeni tasarımı
[h=1]İşte iPhone 5'in yeni tasarımı[/h]

[h=4]iPhone 4S'in piyasaya sunulmasının ardından, merakla beklenen iPhone 5 hakkındaki iddialar yayılmaya başladı.

İşte iPhone 5'in konsept tasarımı olarak gösterilen o görüntüler;

Ekim ayında gerçekleştirilen Apple konferansında merakla beklenen iPhone 5'in yerine, iPhone 4S'in piyasaya sunulması ilk bakışta hayal kırıklığına uğratmıştı; fakat iPhone 4S'in özellikleri netleştikçe bu kötü durum ortadan kalkmıştı.

Bilisimlive'in haberine göre iPhone 5'in bu konsept tasarımı gün yüzüne çıktı! Ancak yine de iPhone 5 bekleyenler azımsanmayacak kadar çok diyebiliriz. Bu bağlamda iPhone 5 hakkındaki iddialarda hızla yayılıyor. Son olarak iPhone 5'in konsept tasarımıyla ilgili bazı görseller yayınlandı. Bir takım kişiler Apple'ın, iPhone 5 tasarımını yine eski serilerdeki gibi devam ettireceğini savunurken, NAK Stüdyo çalışanı Antoine Brieux ise bunun böyle olmayacağını yayınladığı konsept tasarımla belli ediyor.

Zarif bir duruş ve oval bir yapı

Tasarıma bakıldığında oval kenarlıklar ve daha geniş bir ekran yapısına sahip olan iPhone 5 konsepti, oldukça şık bir görünüm sergiliyor. Ayrıca alüminyum kasa ve farklı renk seçenekleri de bulunan iPhone 5'in bu konsept tasarımı oldukça dikkat çekecektir. Peki iPhone 5'in bu konsept tasarımı sizin hoşunuza gitti mi?[/h]
samanyoluteknoloji

• Beğen
Tepkiler: ismail_2186 ve delrico

adoleb

adoleb

Üye
bu tasarım olması ımkansız . çok kaba büyük ve daha kalın bi tasarım bu.tamamen uydurma . ben o kadar ince şık tasarımlı bir ıphone olacagını tahmın edıyorum kı yer yerınden oynayacak . demedi demeyin.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
bu tasarım olması ımkansız . çok kaba büyük ve daha kalın bi tasarım bu.tamamen uydurma . ben o kadar ince şık tasarımlı bir ıphone olacagını tahmın edıyorum kı yer yerınden oynayacak . demedi demeyin.

bence fevkalade ideal bir tasarım. iphone almayı hiç düşünmedim ama eğer böyle bir tasarımla gelirse kendimi zorlar mutlaka alırım. siz kendinizi çok fazla bir beklenti içine sokmuşsunuz kardeş, hayalleriniz apple'ın estetik anlayışıyla tetabuk etmeyebilir. bence bu kadar olursa fazla bile derim.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bana biraz N9'dan esinlenilmiş gibi geldi. :)

• Beğen
Tepkiler: kayagti, cozturk, huseyincem ve 1 kişi daha
adoleb

adoleb

Üye
beklentiler üst düzeyde . ancak bu n9dan çakma gibi yapılmış kaba bir ıphone kesinlikle olamaz.steve jobsunda hayatı boyunca ıstedıgı yapmaya calıstıgı gıbı ınce hafıf ve cok kullanışlı cihazlar olması yonunde. 4s den daha ınce ve şık bir tasarımla gelecek olan ıphonede kesinlikle tarihe geçiçek yenilikler olacagı butun dunya hem fikirdir.ayrıca ben bu telefon piyasası içinde oldugum için o kadar net konuştum beklentı degıl bu .

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
guzel bi tasarim insallah iphone 5 boyle olur

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye
fake denilen videodakı gibi hologramlı yansımalı çıksa aslında..

emreilhans

emreilhans

Üye
Yav daha 4s yeni çıktı bismillah hemen düştünüz iPhone 5, iPhone 5 diye.

• Beğen

createemir

Üye
Boyle sacma seyleri paylasmaktan bikmadiniz mi ?

Runner626

Runner626

Üye
çok dandik gibi görünüyor :ehe

distakjo

distakjo

Üye
iPod a benzetmişler.

karaposu

Üye
tasarim degisikligi tabiki olabilir( 3gs -4)
fakat resimlerdeki tasarim herkesin hoşuna gitmiyor
yorumlardanda anlaşildigi gibi ,
apple riske giren bir firma degil en azindan
steve öyleydi . bence bir süre daha jobsun onayladigi tasarimlara
gore hareket ederler , çünkü şu anda şirkette riske girme kararini
verebilecek güçlü bir yönetici yok .

erem.qns

erem.qns

Üye
kesinlikle yalan :)
steve jobs böyle bi tasarıma karşı çıkardı. Adamlar board büyümesin die nfc bile koymadılar 4Se. Koymus olsalardı board büyüycekti ve dolayısıyla kasada büyüycekti. Steve jobs buna karsıydı

_Faruk

Üye
kesinlikle nokia çakması bi tasarım ve applen böyle bi tasarım piyasaya çıkçağını hüç zannetmiyorum ki bu zaten adamın tekinin salladığı birşey

Avunyali

Üye
Fake kardeşlerim inanmayın.. Daha Protipi daha temmuzda cıktı biraz bu sanki yalan gibi duruyor ... İsimden anladım iPhone yazısını kendi iPhonenizle karsılastirin bi :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kesinlikle fake.Apple bu komik patentleri yayınladıktan sonra böyle bir kopya telefon çıkarırsa gülmekten ölürüz sanırım:kop:

cyber

cyber

Üye
Bence de fake.gerçekse de n9 kopyası bi şey

USAForever

USAForever

Üye
i phone luxury yazın google a , sınırlı sayıda üretildi bu telefon , i phone 5i bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt