İşte iOS 6.1 ile gelecek yeni özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
İşte iOS 6.1 ile gelecek yeni özellikler

Eylül ayında iPhone 5 ile aynı anda kullanıcılara sunulan Apple'ın mobil işletim sistemi iOS 6, çıktığı günden beri kullanıcılarına bazı sorunlar yaşatıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen güvenlik güncellemesiyle birlikte 6.0.1 sürümüne yükseltilen işletim sistemi, bu sürümüyle birlikte bahsedilen sorunlara henüz çare olmuş değil.

Şu an beta testi aşamasında olan 6.1 sürümü ise, kullanıcıların bekledikleri güncelleme olabilir. Henüz yeni sürümle ilgili detaylar az. Ancak çeşitli yeniliklerin de iOS kullanıcılarını beklediğini söyleyebiliriz. Bunlardan biri Siri'nin yeni özelliği. 6.1'le birlikte, Siri'ye size sinema bileti almasını söyleyebiliyorsunuz. Güzel bir özellik olsa da ABD ve bazı Avrupa ülkeleri dışında pek de işe yarayabileceğini düşünmüyoruz.

Ayrıca görünüş açısından yapılan bir yenilik de kilit ekranındaki müzik kontrollerinin daha kolay kullanım için konumlandırılması.

Kullanıcıların asıl beklentisi ise Apple'ın yeni harita uygulaması Apple Maps'teki sorunların giderilmesi ve Wi-Fi bağlantıların düzeltilmesi.

Bakalım Apple bu sorunların 6.1 ile giderebilecek mi?

alıntı teknokulis

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hadi bakalim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
haritalar ve JB en büyük sorun :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bekleki JB çıksın yok ben 5.1.1 de kalacam

Symbianize

Symbianize

Üye
5.1.1 deyaen çıkma hiç boşver ben pişmanım

- - - Eklendi - - -

5.1.1 deyaen çıkma hiç boşver ben pişmanım

phasan

phasan

Üye
Ben 5.1.1 kullaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt