İşte ikinci parti maxicep'e özel YENİ türkçeye çevrilen programlar 7 adet

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
İşte ikinci parti maxicep'e özel YENİ türkçeye çevrilen programlar 7 adet
Arkadaşlar sizlerle yeni s60 serisi türkçeye çevirdiğim uygulamalarla karşınızdayım bence bunlar olmazsa olmaz olan uygulamalardan bir kaçı alıntı değil alın teri vardır hepsinde...

Stacker s60

Sıkıştırma programıdır en güzel yanı java oyun veya programları git'e kısayol yapması

Bestdesk s60

Alışılmışın dışında farklı bir menü yapabilirsiniz pc için ******i var xp de çalışmazsa windows 98 modunda çalıştırın telefonunuzun imei kodunu girip çıkan şifreyi telefona kaydedin

ContactsManger1.06 s60

Telefonunuzun rehberini .txt olarak yedekler numaralara atadığınız küçük resimlerde dahil formattan önce kurtarabilirsiniz E: yedek klasörüne yedekleyin

Mcode tr s60

telefonunuzun imei nosunu yazarak master kodunu öğrenebilirsiniz

FSCaller 3.04 tr s60

Arayan kişinin resmini tam ekran olarak gösterir bu programın bir üst versiyonu atanan resimlerin boyutu çok büyüttüğü için 3.04 versiyonunu tavsiye ediyorum

Muvee.MuveeShow.v1.00.S60 tr

6600 için üretilmiş resimleri video gibi müzik ekleyerek slayt olarak izleyebilirsiz

YewMarquee tr s60

Bekleme modunda iken ekranda kayan yazılar yazabilirsiniz...

POWER

POWER

Üye
Emeğine sağlık dostum sağol...

akula

akula

Üye
emegine saglık

alikelek

Üye
Eline Sağlik Arkadaşim

The_Punisher

The_Punisher

Üye
paylaşım için zaol :spr

emeğe saygı :spr :cool

SALVADORE

SALVADORE

Üye
teşekkürler çileke$:spr

volkanik546

volkanik546

Üye
Emeğine sağlık dostum saol...

hidayet

hidayet

Üye
teşekkürler dostum:spr

emesut

emesut

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım..
Böle el emeği göz nuru olunca teşekkür edmeden gitmek cok ayıp olur..!
Lütfen Emeğe Saygı Arkadaşlar..!!

ibonline

ibonline

Üye
BU BİZİM ESKİ CİLEKEŞ Mİ yine yapmışşın yapacağını emeğine sağlık...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım..
Böle el emeği göz nuru olunca teşekkür edmeden gitmek cok ayıp olur..!
Lütfen Emeğe Saygı Arkadaşlar..!!

sağol kardeşim emeğe saygı gösterenler başım üstüne...:spr :spr :spr

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Saol Paylasim Icin

lyrex

lyrex

Üye
cok sagolasin ama bir sorum olcakdi
mastercodela ne yapabilirim? neye yariyo?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
cok sagolasin ama bir sorum olcakdi
mastercodela ne yapabilirim? neye yariyo?

Kardeşim master kodu sim kartına şifre koyabildiğin gibi telefonada şifre koyabilirsin fabrika çıkış kodu 12345 tir bunu değiştirdiğini varsayarsak telefona format atarken sim kartı değişince veya kendin telefonu kilitleyince şifre ister master code programı kilit kodunu öğrenmeye yarar senin yazıp unuttuğun şifreyi değil hangi şifreyi yazarsan yaz *#06# tuşuna basarak 15 haneli telefonun imei kodunu biryere not et master code programını çalıştır bu 15 haneli kodu yaz sana master kodunu verecek kilit kodunu unutunca bu kod ile telefonun kilidini açabilirsin...:spr

lyrex

lyrex

Üye
Kardeşim master kodu sim kartına şifre koyabildiğin gibi telefonada şifre koyabilirsin fabrika çıkış kodu 12345 tir bunu değiştirdiğini varsayarsak telefona format atarken sim kartı değişince veya kendin telefonu kilitleyince şifre ister master code programı kilit kodunu öğrenmeye yarar senin yazıp unuttuğun şifreyi değil hangi şifreyi yazarsan yaz *#06# tuşuna basarak 15 haneli telefonun imei kodunu biryere not et master code programını çalıştır bu 15 haneli kodu yaz sana master kodunu verecek kilit kodunu unutunca bu kod ile telefonun kilidini açabilirsin...:spr
sagolasin bilgilendidigin icin;)

yunus_28

Üye
tşk

eminim

Üye
emeğine sağlık kardeş devamını bekliyoruz

rebelwind

Üye
saol arkadasım emege saygı

karacan55

Üye