Işte galaxy nexusun fiyatı..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Işte galaxy nexusun fiyatı..!
Yılan hikayesine dönen Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Nexus'un fiyatı belli oldu.
Yakın süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen akıllı telefonun 199,99 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Nexus ilek olarak Amerika'da Verizon firması tarafından satışa sunulacak. Çıkış tarihi belli olmayan Galaxy Nexus'un fiyatı şimdiden belli. Çünkü Verizon'un akıllı telefon ile ilgili yeni reklamları internete sızdı bile. Reklamda ürünün fiyatı 199 dolar olarak gözüküyor. Verizon 199 dolardan satacağı ürünü iki yıl kontratlı olarak kullanıcılarına sunacak.

Reklam göz önünde bulundurulduğunda Samsung Galaxy Nexus'un Aralık ayının başında piyasada olacağı tahmin ediliyor. Samsung Galaxy Nexus Android'in yeni işletim sistemi Ice Cream Sandwich'e sahip olan ilk akıllı telefon olacak

y n s c n

y n s c n

Üye
Amerikadan arkadasa aldırıcam bu telefonu :) Aldığımda incelemesini koyarım foruma :)

Masha

Masha

Üye
Acaba Türkiye'ye gelse fiyatı ne kadar olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkiye'ye gelince benim tahminim 550-850 TL arası bir fiyata satarlar...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Kesınlıkle.. Bende katılıyorum arkadasa.. Galaxy S2'den daha uygun olacagını dusunmuyorum.. Samsung'dan bahsedıyoruz unutmayalım..HER konuda Apple'ın rakıbı :))

ata11111

Üye
nitekim s2den pahalıya gitti

gokhantr35

Üye
2milyar bu telefon ne 199 dolari :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt