İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi!
Kanarya'nın yeni gözdesi Juventus'un orta saha oyuncusu Tiago olduğu iddia edildi.
Sarı-Lacivertli yönetimin rotayı İtalya’ya çevirdiği ve Juventus’un Portekizli orta saha oyuncusu Tiago’yu yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

Braga, Benfica, Chelsea ve Lyon forması da giyen Tiago Juventus’a transfer olmadan önce de Fenerbahçe yönetiminin transfer listesinde yer alan bir futbolcuydu. Juventus, yeniden Serie A’ya çıktığı anda transfer ettiği ilk futbolculardan biri olan Tiago, Siyah-Beyazlı kulübün Sevilla’dan Danimarkalı yıldız Christian Poulsen’i transfer etmesinin ardından forma şansını kaybetti. Juventus’un satış listesine koyduğu 27 yaşındaki yıldız futbolcuya, Fenerbahçe’nin yanı sıra Atletico Madrid ve eski kulübü Benfica da talip.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR
Juventus’un Lyon’dan 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Portekizli futbolcuyu satmak için 8 milyon euro istemesi A.Madrid ve Benfica’nın boyunu aşıyor. Juventus’a transfer olmadan önce üç sezonda da top koşturduğu takımlarda lig şampiyonluğu yaşama başarısı gösteren Tiago ilk önce Chelsea’de ardından da iki sezon üst üste Lyon’da şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Akşam
 
schumici

schumici

Üye
pek sanmıyorum ama yinede olabilir haberin için çok çok sağol kardeşim:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt