burası üzümlü çaglayan 4 yol esentepe ve okulum(eski hali)
Lina_TR Üye Konu Sahibi İşte Erzincan Catty ve herkes için :D burası üzümlü çaglayan 4 yol esentepe ve okulum(eski hali)
Catty Emekli Yönetici erzintr_24' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ederim , ben Bayılıyorum bu Çağlayanlara.. Ayrıca Çok Güzelmiş Erzincan.. daha Değişik Resimler Bekliyoruz
erzintr_24' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok Teşekkür ederim , ben Bayılıyorum bu Çağlayanlara.. Ayrıca Çok Güzelmiş Erzincan.. daha Değişik Resimler Bekliyoruz
zalim24 Üye Erzincanlı hemşerim memleketimizi böyle tanıttığın için sana teşekkür ederim. Çok güzeldi. Saol.
ChavRash Emekli Yönetici Erzincan güzeldir.. Türküler de bile 'şirin Erzincan' diye geçer. Ama son fotoğrafı anlayamadım, eski okulum demişsin; boş arazi görünüyor?
Erzincan güzeldir.. Türküler de bile 'şirin Erzincan' diye geçer. Ama son fotoğrafı anlayamadım, eski okulum demişsin; boş arazi görünüyor?
Catty Emekli Yönetici Bora' Alıntı: Erzincan'ın yönetimi hangi partinindi? Genişletmek için tıkla ... Siyasete hiç girme kardeşim
Bora' Alıntı: Erzincan'ın yönetimi hangi partinindi? Genişletmek için tıkla ... Siyasete hiç girme kardeşim
Bora Üye Catty' Alıntı: Siyasete hiç girme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sadece hangi partinin yönetiminde olduğunu merak ettim Ne siyaseti
Catty' Alıntı: Siyasete hiç girme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sadece hangi partinin yönetiminde olduğunu merak ettim Ne siyaseti
Catty Emekli Yönetici Bora' Alıntı: Sadece hangi partinin yönetiminde olduğunu merak ettim Ne siyaseti Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin bilader ,
Bora' Alıntı: Sadece hangi partinin yönetiminde olduğunu merak ettim Ne siyaseti Genişletmek için tıkla ... Sen bilirsin bilader ,
Consul9 Üye erzincan çok güsel yer bizim erzuruma yakın bende en kısa sürede erzurumu tanıtan resimler koyacaım
Lina_TR Üye Konu Sahibi Akparti Arkadaşlar resimlerinizi bekliyoruz yoksa ben yokken koydunuzmu bi bakıyım
tragedie Emekli Yönetici Lina Üzümlü bölgesindende resimler bekliyorum tekrar teşekkür paylaşım için tüm hemşerilerinde Bayramını kutlarım buradan...
Lina Üzümlü bölgesindende resimler bekliyorum tekrar teşekkür paylaşım için tüm hemşerilerinde Bayramını kutlarım buradan...
darülmendep Üye Çok sağol dostum ya sen ne yaptın böyle devamını lütfen ekle ayrıca benim liseyi de sana zahmet ekle ben merkezde değilim bilirsin
Çok sağol dostum ya sen ne yaptın böyle devamını lütfen ekle ayrıca benim liseyi de sana zahmet ekle ben merkezde değilim bilirsin