İşte Demirören'in İlk İcraatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
İşte Demirören'in İlk İcraatı
[h=1]Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören'in ilk icraatı Fenerbahçe oldu[/h]

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda, Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç'in ortaya attığı iddia çok konuşulacak.

Yıldırım Demirören'in, Ankara'da yapılan Genel Kurul'da 229 oyun 221'ini alarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olmasından sonra ortaya ilginç söylentiler çıktı.Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye "Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin, 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediğini iddia etti. Ömer Güvenç bu sözünün de arkasında olduğunu söyledi.

Kaynak :

arslansem

arslansem

Üye
Çekmezseniz Uefa bizim ... :ehe akıllı adam Demirören.Türkiye sınırlarına müdahale edebilir ama işin o tarafı da var.Bu şekilde prim yapmaya çalışıyor Uefaya karşı

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
davayı çekmeyeceğiz,o kadar basit değil bazı şeyler.İsterse uefa türkiyeye yaptırım yapsın gücü yetiyorsa

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cevap veriyoruz ;

Ali KOÇ :''CAS davası bizim namus meselemizdir,

Geri çekmeyeceğiz.'' :oke:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Görecekler Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ne uefadan ne fifadan hiçbirşeyden korkmuyoruz.Korkanlar belli "bizi avrupaya almazlarsa ne olur" diye ağlanıyorlar.Merak etmesinler ekonomileriyle 2014te gidemeyecekler zaten:D

arslansem

arslansem

Üye
Siz hala dersinizi alamamışsınız be kardeşim :ehe Ünal başkan dedi ki bakın Uefa gelir cezayı koyar gider hooop güm ağzınız açık bakakaldınız öyle :ehe
Bak bir kez daha anlatıyorum anlamalısın bunu Murat.Galatasaray 'EĞER' Avrupa'ya gidemezse bunun sorumlusu federasyondur dedi.Tıpkı yazın öngördüğümüz gibi.Hani örtbas edildi ya ama Uefa'yı gözden kaçırdılar ne oldu?Ben de EĞER gidemezsem hesabını sorarım dedi.
Sen senet imzalamadın mı hiç?Adam der ki bak bana eğer parayı getirmezsen seni icraya veririm.Bu getirmeyeceğin anlamına gelmez.Biz de eğer o yol kapanırsa diye şimdiden uyarıyoruz.Onun bunun cezasını şike peşinde koşmuşlar diye biz çekemeyiz.
Diğer konuya gelirsek çok güncel bir örnek veriyorum fazla zihnini yormamak için.Dün Almeida golü kaçırınca ne yapmıştın kendi ağzınla söyledin hani :ehe biz başka takım tutmayız diyorsun ya hani :ehe haa kendi takımımın çıkarları için başka takımları desteklerim.Şampiyon olacaksam neden desteklemeyeyim?Ve bu her hafta rakiplerimizi tutarak gerçekleşiyor ligde.Ama sen bunu bukalemunluk olarak kendine yakıştıramıyorsan ayrı :ehe
Eğer Avrupa'da Türk takımı tutmuyorsan o senin Türklüğünü sorgulamanı gerektirir bizi ilgilendirmez seni bağlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: India
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar biraz Daha Sakin ve Birbirimizi Kırmadan Devam Edelim...

• Beğen
Tepkiler: yutkun
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Siz hala dersinizi alamamışsınız be kardeşim :ehe Ünal başkan dedi ki bakın Uefa gelir cezayı koyar gider hooop güm ağzınız açık bakakaldınız öyle :ehe
Bak bir kez daha anlatıyorum anlamalısın bunu Murat.Galatasaray 'EĞER' Avrupa'ya gidemezse bunun sorumlusu federasyondur dedi.Tıpkı yazın öngördüğümüz gibi.Hani örtbas edildi ya ama Uefa'yı gözden kaçırdılar ne oldu?Ben de EĞER gidemezsem hesabını sorarım dedi.
Sen senet imzalamadın mı hiç?Adam der ki bak bana eğer parayı getirmezsen seni icraya veririm.Bu getirmeyeceğin anlamına gelmez.Biz de eğer o yol kapanırsa diye şimdiden uyarıyoruz.Onun bunun cezasını şike peşinde koşmuşlar diye biz çekemeyiz.
Diğer konuya gelirsek çok güncel bir örnek veriyorum fazla zihnini yormamak için.Dün Almeida golü kaçırınca ne yapmıştın kendi ağzınla söyledin hani :ehe biz başka takım tutmayız diyorsun ya hani :ehe haa kendi takımımın çıkarları için başka takımları desteklerim.Şampiyon olacaksam neden desteklemeyeyim?Ve bu her hafta rakiplerimizi tutarak gerçekleşiyor ligde.Ama sen bunu bukalemunluk olarak kendine yakıştıramıyorsan ayrı :ehe
Eğer Avrupa'da Türk takımı tutmuyorsan o senin Türklüğünü sorgulamanı gerektirir bizi ilgilendirmez seni bağlar :oke:

senin anladığın şeyi ben daha iyi anlarım diye düşünüyorum semih bu yüzden merak etme.Ünal başkanın demiyordur muhtemelen adnan söyletiyordur ona:ehe Tff uefa organizasyonlarına takımlarımı göndermiyorum derse o kağıttan anca uçak yaparsınız:ehe Öyle ben gitcem ben etcem yok:ehe

Dün beşiktaş yense iyi olurdu,yenemiyorsa da sorun değil yani belli bir çıkar için destekledim yoksa bukalemunlukla alakası yok bunun avrupada da ne bjk ne ts ne de diğerlerini desteklemem açık ve net.Sen benim türklüğümden şüphe ediyorsan gs taraftarının uefa ya mail göndermesi ne türklük mü? Sonuçta 1 eksik takımla temsil edildik neredeydi türklüğünüz o zamanlar?

arslansem

arslansem

Üye
Daha iyi anlıyorsan bu üçüncü kez "bunlar sanki Avrupa'ya gitmişte konuşuyorlar" dememen lazım.Anlamamışsın işte kendinle çelişme :ehe
Sizi men ediyorum kağıdını siz öyle mi yaptınız?Acı acı anlatmışsın :kop:
Ben seni sorgulayamam seni bağlar dedim.O mail sizin tarafınızdan ya da medyanın bir yerinden çıkardığı uydurma bir şeydir.O zaman kanıtlanmadı hala daha ortada bir şey yokken istersen hayal ürünü üzerinden konuşma.Fikrinde iddaalıysan hala sana kalsın öyle sanın istediğiniz kadar

haltie

haltie

Üye
Daha düne kadar tüpçü diye dalga geçilen adam şimdi kurtarıcı olarak görülüyor.:ehe

seribro

seribro

Üye
uefa cezalandıracaksa feneri cezalandıracak,galatasaray a ne bundan zaten cezalandırsa idi galatasaray strum graz maçından sonra cezalandırırdı bunlar hep hikaye tribünlerde görmek istemediğimiz hareketler

arslansem

arslansem

Üye
:ah Malatya'lı :ehe

55lim

Üye
Bu adam uefa ya tüp takar söyleyim:D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Daha iyi anlıyorsan bu üçüncü kez "bunlar sanki Avrupa'ya gitmişte konuşuyorlar" dememen lazım.Anlamamışsın işte kendinle çelişme :eheSizi men ediyorum kağıdını siz öyle mi yaptınız?Acı acı anlatmışsın :kop:Ben seni sorgulayamam seni bağlar dedim.O mail sizin tarafınızdan ya da medyanın bir yerinden çıkardığı uydurma bir şeydir.O zaman kanıtlanmadı hala daha ortada bir şey yokken istersen hayal ürünü üzerinden konuşma.Fikrinde iddaalıysan hala sana kalsın öyle sanın istediğiniz kadar
Dostum tamamen sallama mantığıyla hareket ediyorsun ya tutarsa diyerekten uefanın cornuyu yollama gerekçesini okumadın sanırım.Basında çıkan haberler ve tarafımıza yollanan 30binin üzerinde mail ibaresi yer alıyor.Yani salladığın şey yine tutmadı dostum.Sadece Galatasaray'ın böyle masum ayaklarına yatması komik geliyor,sizin icraatlarınızı en iyi Beşiktaşlılar bilir.
----------Eklendi @ 15:03:40 ---------- Yazıldı @ 15:00:20 ----------
Daha düne kadar tüpçü diye dalga geçilen adam şimdi kurtarıcı olarak görülüyor.:ehe
Fenerbahçe suçlu bulunsa dahi Uefa'dan ceza alması söz konusu değil.Avrupa'ya katılmadı ve dolayısıyla herhangi bir kağıtta imzalamadı.Burada ceza ile karşılaşma riski olan Ts ve BjkBu arada Yıldırım Demirören'i yine sevmeyiz ama bir gerçek var ki adam uefa ya gider yapabilecek yüreğe sahip yani bazıları gibi el öpmeye alışkın değil,bu da adamın doğru tercih olduğunu gösteriyor

arslansem

arslansem

Üye
Ha sen taraftarın yaptığını söylüyorsun.Ben kulübü kasteddiğini anladım sakin ol şampiyon hemen sallama falan.İsteyen istediğin yapmakta özgür.Onların da senin gibi Türklüğünü sorgulamak kimsenin haddine düşmez.Beni de kulübümün duruşu ilgilendirir.Kim düşmüş kim çıkmış Avrupa'dan men edilmiş para cezası almış umurumuzda değil.İşin ucu bize dayandığında bizi ilgilendirir.Neyse Demirören'e fenerbahçesini kurtarma yolunda başarılar.Biz de dahil olmak üzere hiç bir TÜRK takımına zarar gelmez umarım ;)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Adamın bir lafını nereye çekiyorsunuz yahu Bursaspor,Galatasaray hatta elazığ içinde aynısını söyledi.Cümleleri,kelimeleri cımbızla almaya çok meraklısınız

arslansem

arslansem

Üye
Elazığ'ı karıştırma :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt