İŞTE C7'nin GÜCÜ!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostnametr

Üye

Alakası yok 31 gibi(zaten sayıda hiç uygun değil) bir sınırlama yok açtığın uygulamalaraın ne kadar ram yediğine bağlı ben telefondaki(fotmat ve güncellemelerden sonra yani hiç uygulama yüklemeden) bütün her şeyi açtım sonra oyunlar yükledim ve 41. uygulamaya kadar dayandı.

Yani ramimiz 256mb sen eğer 7mb lık felan uygulamalar açarsan 36 uygulama açabilirsin

ama eğer 10 mb lık uygulamalar açarsan 25 uygulama açabilirsin

100 mb rami sistem kullanıyor zaten. :)

qsaw

qsaw

Üye
Bide şu N9'u Düşünseniz

256 Mb Ram -------------------- 41 uygulama

1 Gb Ram-------------------- Problem?

----------Eklendi @ 20:13:26 ---------- Yazıldı @ 20:12:09 ----------

100 mb rami sistem kullanıyor zaten. :)
:kop: öyle bi kaptırdım ki kendimi sitem felan unuttum zaten örnek bunlar yani sistem işine girersek Huuuuuuuuuuuuuuuuuu Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Evet onu gözden kaçırmışım qsaw kardeş.Aslında ezik uygulamalar bul sen bana ben de bulacam böyle 5-19 kb lik onlarla dünya rekoru denemesi yapmak isterim.:yuru100 uygulamayı felan geçicemmm :D.

Arkadaşlar symbian^3 telefonunuzun kıymetini bilin örnek:

:yuru:yuru:ehe:ehe:ehe:ehe:eheBen galaxy s1 i olan arkadaş yanımda oyun oynarken bluetooth kulaklığımdan müziği fuller,Asphalt 6 yı açarım (gözü 10 saniyede bir bana kayar arada oha drifte bak der :D)arkadaşı kıskandırırım , okulun inti sınıfın laptopuna bağlanmadığında hemen telimi çıkarır joiku spot ile hem günü kurtarır hemde hocanın gözüne girerim , sınavdan önce fotoğraf,notlar a kopyamı yazar ,sınavda da opera mobil den yardımımı alırım vs. vs. vesayre :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:yuru:yuru

lolaman

lolaman

Üye
C5 ile 70 uygulama deneyeceğim yaptım olacak :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende bi tane gayet güçlü bir bas müzik var acaba o telefonun hoparlörüne zarar verirmi? linkini yazıcağım.

fatih_123

Üye
Arkadaş iyi güzel telefonunu övmüş ama n8 in daha üstün olduğunu bile bile niye kıyaslama yapmış anlamadım :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hız açsından aynı Kamera N8 ' in iyi C7 ' de nfc var hiç biri birbirinden üstün değil

llovell

llovell

Üye
Y A su nfc olayını abartmayın kusura bakmayın ama hıc bı ıse yaramıo kardesım ya kullanan arkadaslar a soruyorum daha 1 kere bılle acmamıslar bıle :D

Kǔr Şâd

Üye
Ya ben Android kullanıyorum. Aldığım güne lanet olsun. Ben Symbian'ı özledim. Bu ne ya Root olmadan hiçbirşey kurulmuyor saçmalığın abidesi. Keşke satmasaydım 5800'ı :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Ben NFC yi kullandım esas kullanmadan siz yorum yapmayın üç tane C7 kullanana arkadaşım var bir tane de 701 kullanan hepsiyle de denemeler yaptık kullanmayan kullanamayacak olan bilemez tabi ama o kadar ileri bir teknoloji o kadar güzel bir aktarım hızı var ki inanamazsınız tabi şimdi nedesem havada kalacak kullanmadan bilinemez o yüzden habire nfc si olmayan arkadaşlar NFC gereksiz gibi şeyler yazmayın bana görede telefonda 12 mp kamera gereksiz o zaman :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt