İşte bu yemeklerin başkanıda olurum aşçısıda :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buketcik

Üye
başkası yapınca daha keyifli yeniyor.ellerine sağlık ablammm.

pelın_

lütfen buyur Pelin sakatat olmasın herşeye olur sakatatların içinde yalnızca ciğer kabulüm

bı ogretmen olarak ben yapmak zorundayım ama sevmm HATTA yaparkende genelde grencılerımı kullanırım

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: pelın_

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
hadi bekliyoruz ama resimleri

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
tamam canım resimler gelsinde yarın gelsin

Xilence

Kapalı Hesap
Garsonnn ,, Bana bir Lahmacun , 1.5 İskender (Tereyaglı) , Ekmek , Çay , Kola , Baklava

Tepkiler: Tuba

minoo

Üye
Yaaa iskender

Tepkiler: buketcik ve Tuba

Aege

Üye
Sizin şırdan konusuna yaptığınız yorumlara bakılırsa bende bunlara ıyyyk,iğrenç diyip kusayım mı şuraya ? Tam vejeteryan olmasam da ayda bir kere et yiyorum sadece o da balık eti Bunların hepsinin tadına baktım ve hiçbiri iştah açıcı değil.

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
benim şırdan konusuna yaptığım yorumuma baksaydınız keşkede sonra yorum yapsaydınız

Tepkiler: buketcik

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

Sözüm size değildi.Sizi kırdıysam üzgünüm
evet konu sahibi ben olunca direkt üzerime alındım hiçbir yemeğe iğrenç demem onlar tahamdır Allah'ın nimetidir ancak sevebilirz yada sevmeyebilirz ben sevmiyorum ne yapayım tadına bile bakamam sadece şırdan değil kelle paça işkembe hayatta hiç yemedim içim almaz ancak bir başkası sevebilir aynı sofrada yiyedebilir afiyetle bunlar farklı şeyler
konuyu açmamım sebebi Ali arkadaşımıza ithafendi çünkü o konuda başkanlıkla ilgili birşeyler yazdı bende buna karşılık bir konu açtım hepsi bu arkadaşım...

----------Eklendi @ 01:42:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:26 ----------

Bunlarda konuya yazmış olduğum mesajlar :

yiyenlere afiyet olsun...ben almayım...

Not:

ama sakatatın biri hariç hiçbirini yemem (sadece ciğer yiyebilirim ) ve öyle çok lüks gördüğünüz böcek türlerini filanda yemem...

ne yani sevmediğim yemeyeceğim bir yemeğin başkanlığını yapamam kendi konum olsun istedim ne varki bunda
mert ikili oynama

Aege

Üye

Bakın kimin neyi sevdiği beni ilgilendirmez ve benim neyi sevdiğimde kimseyi ilgilendirmemeli.Ben şırdana bayılmıyorum.Zaten vejeteryanım ve sadece tadına baktım o kadar.Benim tepkim iğrenç,kusacağım gibi abartılı tepkiler verenlereÇçünkü öyle söyleyerek bu yemeği sevenlere hakaret etmiş oluyorlar bir nevi...

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
evet doğru değil buna bende katılıyorum size
benim demek istediğim ise alıntılardada belli böyle kelimeler kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...