İşte Bir Erkeğin Mutluluk İçin Kadında Aradığı 10 Özellik !..

Sponsorlu Bağlantılar

manyak!

manyak!

Üye
boşver dostum bulduklarına idare et güzel zaman vakit geçir sonra sıradaki gelsin 19 tane kız gelip geçmiş :ehe
siz zamane erkeklerinin düşüncesi bu zaten vakit geçir sonra sıradaki! başkaa bi isteğiniz:sinir işte erkekleri anlayamamamızın önemli sebeplerinden biri geleceğin annelerini oyuncak gibi görüyolar yazık çok yazık :nono:sizin gibilere çook acıyorum ....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
siz zamane erkeklerinin düşüncesi bu zaten vakit geçir sonra sıradaki! başkaa bi isteğiniz:sinir işte erkekleri anlayamamamızın önemli sebeplerinden biri geleceğin annelerini oyuncak gibi görüyolar yazık çok yazık :nono:sizin gibilere çook acıyorum ....

Annelik sıfatına yakışmayacak insanlarla yapılır bu eğlenmek denilen şey. :oke:

The_Punisher

The_Punisher

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;447310' Alıntı:

bu sözün altına imzanı atıyorum ve zaten annelik sıfatına yakışan kızlar kendileriyle bu şekilde eğlenilmesine asla izin vermez :pro:

manyak!

manyak!

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;447310' Alıntı:
hiç kimse bilemez kim yakışıyo kim yakışmıyo onu zaman gösterir! ve hiçbir bayanı böyle yargılayamazsınız :nono:

omayra

Üye
Eğlence diye adlandırdığınız fiillerin iki kişi ile yapıldığını ve bu erkeklerin de eğlenilecek erkek sıfatını haiz olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım bu bakış açısı ile ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hiç kimse bilemez kim yakışıyo kim yakışmıyo onu zaman gösterir! ve hiçbir bayanı böyle yargılayamazsınız :nono:

Peki birşey soracam.

17 yaşında bir tanıdığım var (benden küçük) çıktığı çocuk sayısı 30'un üstünde. Ve bu benim okulumdaki kızların %90'ı için geçerli neredeyse.

Ben eğlenmeyecem peki kim eğlenecek? Kızlar istiyorsa erkekler neden yapmasın onu soruyorum.?

+ Bunların başka şeyleride var duyulan ama burada yazmak doğru olmaz. :oke:

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;447479' Alıntı:
Peki birşey soracam.

17 yaşında bir tanıdığım var (benden küçük) çıktığı çocuk sayısı 30'un üstünde. Ve bu benim okulumdaki kızların %90'ı için geçerli neredeyse.

Ben eğlenmeyecem peki kim eğlenecek? Kızlar istiyorsa erkekler neden yapmasın onu soruyorum.?

+ Bunların başka şeyleride var duyulan ama burada yazmak doğru olmaz. :oke:

sen onunla "eğlenirken" o da seninle "eğlenmiş" olmuyor mu canım kardeşim? ;)

manyak!

manyak!

Üye
ya van biz erkekleri ayırsak eğlenilecek yada evlenilecek diye kıyamet kopar ! sizin okuldaki kızların ööle olması düşüncelerimi değiştirmez !sen diyosun daha 17 yaşında diye ! daha hayatın ne olduğunu öğrenememiş bence !ama erkekler onun bu cahilliğini kullanıp bi güsel eğlenmişler! oda kendine yazık etmiş:(ama bütün kızları bikaç arkadaşınla kıyaslama derim :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1-2 demesek daha doğru olur manyak! :)

omayra ablacığım ben eğlenmek amacıyla beraber oluyorsam gayet güzel zaman geçiriyorumdur sevgi olmadan birşey olmadan. Belki bu aşağılıkça birşey ama etraftaki herkes böyle olunca yeri geldiğinde bizimde böyle olmamız gerekiyor.

İyiler maalesef kazanmıyor bunu öğreniyorum. :(

omayra

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;447495' Alıntı:
1-2 demesek daha doğru olur manyak! :)

omayra ablacığım ben eğlenmek amacıyla beraber oluyorsam gayet güzel zaman geçiriyorumdur sevgi olmadan birşey olmadan. Belki bu aşağılıkça birşey ama etraftaki herkes böyle olunca yeri geldiğinde bizimde böyle olmamız gerekiyor.

İyiler maalesef kazanmıyor bunu öğreniyorum. :(

Bu bir seçim. Kimsenin seçimine bir şey diyemem. Mesele, her iki taraf açısından da aynı bence. Bir taraf "eğlenmek" fiilini gerçekleştirirken "kötü", diğer taraf ise "çapkın" değil. Her iki taraf açısından da sorun var bana göre.

prince of hell

prince of hell

Üye
siz insan milleti sorunlusunuz kardeşim ben ekiyorum tohumlarıbirbirinize giriosunuz nıhahaha nyese konuyu daıttım baya bence hiç bi kızlarında erkekleriinde kendine çeki düzen vermesi lazım kabuk olarak yaşanmaz ama etraf kabuk dolu içleri tıntın size dolu bi arkadaşımı örnek veriyim hepinizde tanıyosunuz ve bana göre gerçektende hak ederek yaşıyo ve kendisinide çok seviyorum ve takdir ediyorum mAd_girL onu tanıdıkça nekadar iyi ve dolu bi insan olduğunu fark ettim ve çoğu kız gibi kendini ezdirmiyor ama her insan aynı değil işte günümüzde tip iyi oldumu gerisi boş diye düşünen çok insan var:(

The_Punisher

The_Punisher

Üye
inzivaya çekildim çekilmesem bu 19 sayısını 119 da yapardım ancak 3 aydır duruldum kaşınanlar oldukça fazla ama sabır sabır diyoruz hem MÜBAREK RAMAZAN da geliyor :spr :cool
:pro:

ouSahin

ouSahin

Üye
çoq zor böle kız bu devirde bulmak:) istisnalar hariç

c3r3n

c3r3n

Üye
bu dewirde (ki bunu gene aynı zihniyetler sayesınde olmstr we dwm etmektedır) zor arkadaslar bu tartısma uzar gider... erkekler hep kendı benlıklerını korurken gene bız kızlarda aynı seyi sawunacağız.yane pek değişen birsey olmayacak die düşünüorm

The_Punisher

The_Punisher

Üye
bu dewirde (ki bunu gene aynı zihniyetler sayesınde olmstr we dwm etmektedır) zor arkadaslar bu tartısma uzar gider... erkekler hep kendı benlıklerını korurken gene bız kızlarda aynı seyi sawunacağız.yane pek değişen birsey olmayacak die düşünüorm

keşke dediğin gibi siz kızlarda kendi benliklerinizi kızlık onurunuzu koruyabilseniz ama maalesef bu gruba çok az kişi giriyor :spr :cool
:pro:

c3r3n

c3r3n

Üye
keşke dediğin gibi siz kızlarda kendi benliklerinizi kızlık onurunuzu koruyabilseniz ama maalesef bu gruba çok az kişi giriyor :spr :cool

girenlr zate kendını gösterıo yane herkesn ne olduğu bellı bu yzdn tartısmaya grk yk.her kız aynı değil her erkekte aynı kefede değil..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
siz insan milleti sorunlusunuz kardeşim ben ekiyorum tohumlarıbirbirinize giriosunuz nıhahaha nyese konuyu daıttım baya bence hiç bi kızlarında erkekleriinde kendine çeki düzen vermesi lazım kabuk olarak yaşanmaz ama etraf kabuk dolu içleri tıntın size dolu bi arkadaşımı örnek veriyim hepinizde tanıyosunuz ve bana göre gerçektende hak ederek yaşıyo ve kendisinide çok seviyorum ve takdir ediyorum mAd_girL onu tanıdıkça nekadar iyi ve dolu bi insan olduğunu fark ettim ve çoğu kız gibi kendini ezdirmiyor ama her insan aynı değil işte günümüzde tip iyi oldumu gerisi boş diye düşünen çok insan var:(
vay be ben neymişim :utan dee haberim yokmuş şaka bi yana teşekkür ederim abartmışsın azcık :)

The_Punisher

The_Punisher

Üye
sözlerim hala geçerli :spr :cool

prince of hell

prince of hell

Üye

Üst Alt