Teşekkür ederim 7 yaşından beri akvaryumla uğraşıyorum şuan ki akvaryumumu paylaşıcam aynı konudaGüzel bir hobi ve gerçekten akvaryumun çok güzel görünüyor.

Zebra ciklet tavsiye etmem bayağı cogaliyor ve suyu mahvediyor ayrica akvaryumun dekorunu bozuyor bu arada akvaryum yaklasik 80 lt filan su alıyor meleklerden yavru almadım ama alan arkadaşlarım var tabikide fakat besleyeceksen sarı prenses,yunus,ahli,portakal vs beslersen daha iyi bence ama zevkler farklı olur keyfin nasıl isterse ona gőre ayarlaakvaryum kaç litre ayrıca zebra ciklet besledinmi veya meleklerden üretim aldınmı
bende malawi cikletleri besliyorumda zebra ciklet akvaryumu yapmayı düşünüyorum ondan sordum
bu arada akvaristlik çok özendirici birşey bişey görüyosun hadi aliyim
mesela buda benim beslediğim balıklarım
bu küçüklükleri
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda büyüklükleri
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda şuanki akvaryumum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sarı prenses güzel,snow,ahli olabilir.ya ben aslında tek tür beslemek istiyorum önerin varmı üretmek istiyorum orjinal yunuslarda baya el yakıyo sarı prenses önerirmisin
1 erkeğe 4-5 disi iyi ama akvaryumun en az 110 lt nin uzerinde olması verimli yavru almani saglarya ben aslında tek tür beslemek istiyorum önerin varmı üretmek istiyorum orjinal yunuslarda baya el yakıyo sarı prenses önerirmisin
sarı prensese 1e 4 dişi demi akvaryum boyutum 70x34x48
1 erkek 5 disi sart akvaryum 120 lt ve uzeri olmalisnowda olur kaça kaç erkek dişi lazım bide akvaryumumda üretim olurmu
akvaryumu ölçtümde netten 114 lt
Rija ederim eger balık ortamda strese kapılırsa kusturmak gerekebilirteşekkürler
birde snowlar kendi kendisine ürer değilmi kusturmadan çıkartıyolar yavrularını diğer balıkları ayırmam gerekmiyo
Yavrulayacak balığı başka bir akvaryuma ayırmak en iyisibiraz taşlık kayalık lazım kendisinin doğurması için diğer balıkları içinden ayırmak lazımmı
Yanlış görmedin özürlü sarı prenses o ama oldukça sağlıklı,akvaryum 150-160 lt toplamda 200lt filançok güzel maşallah fakat birşeyi yanlış gördüm sanırım beyaz cikletin kuyruğumu yok yanılıyormuyum
bende şimdi japon pengasus besliyorum tür değiştirdim çoktan bu arada akvaryum kaç lt
Yanlış hatırlamıyorsam bir üyemiz akvaryum arıyorduBenimde Orta Büyüklükte Bir Akvaryumum Var Ama Balık Beslemiyorum Öyle Yıllarca Kıyı Köşede Duruyor (Toz Filan Yok Tertemiz Kapalı Alanda Muhafaza Ediyorum)