İşte Benim Akvaryumum

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
İşte Benim Akvaryumum
2015 yaz ayları:blush:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

2015 sonlarına doğru:blush:

2016 Cikletlere dönüş:blush:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir hobi ve gerçekten akvaryumun çok güzel görünüyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
akvaryum kaç litre ayrıca zebra ciklet besledinmi veya meleklerden üretim aldınmı
bende malawi cikletleri besliyorumda zebra ciklet akvaryumu yapmayı düşünüyorum ondan sordum
bu arada akvaristlik çok özendirici birşey bişey görüyosun hadi aliyim :D
mesela buda benim beslediğim balıklarım
bu küçüklükleri
buda büyüklükleri
buda şuanki akvaryumum

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
akvaryum kaç litre ayrıca zebra ciklet besledinmi veya meleklerden üretim aldınmı
bende malawi cikletleri besliyorumda zebra ciklet akvaryumu yapmayı düşünüyorum ondan sordum
bu arada akvaristlik çok özendirici birşey bişey görüyosun hadi aliyim :D
mesela buda benim beslediğim balıklarım
bu küçüklükleri
buda büyüklükleri
buda şuanki akvaryumum
Zebra ciklet tavsiye etmem bayağı cogaliyor ve suyu mahvediyor ayrica akvaryumun dekorunu bozuyor bu arada akvaryum yaklasik 80 lt filan su alıyor meleklerden yavru almadım ama alan arkadaşlarım var tabikide fakat besleyeceksen sarı prenses,yunus,ahli,portakal vs beslersen daha iyi bence ama zevkler farklı olur keyfin nasıl isterse ona gőre ayarla
Bu arada balıklar terminatör haa

kralberk13

kralberk13

Üye
ya ben aslında tek tür beslemek istiyorum önerin varmı üretmek istiyorum orjinal yunuslarda baya el yakıyo sarı prenses önerirmisin
sarı prensese 1e 4 dişi demi akvaryum boyutum 70x34x48

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
kralberk13

kralberk13

Üye
sarı prenses alsam 1e 4 dişi lazım değilmi benim akvaryuma olur üretim yapa bilirmiyim

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
ya ben aslında tek tür beslemek istiyorum önerin varmı üretmek istiyorum orjinal yunuslarda baya el yakıyo sarı prenses önerirmisin
sarı prensese 1e 4 dişi demi akvaryum boyutum 70x34x48
1 erkeğe 4-5 disi iyi ama akvaryumun en az 110 lt nin uzerinde olması verimli yavru almani saglar

kralberk13

kralberk13

Üye
snowda olur kaça kaç erkek dişi lazım bide akvaryumumda üretim olurmu
akvaryumu ölçtümde netten 114 lt

kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler
birde snowlar kendi kendisine ürer değilmi kusturmadan çıkartıyolar yavrularını diğer balıkları ayırmam gerekmiyo

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
birde snowlar kendi kendisine ürer değilmi kusturmadan çıkartıyolar yavrularını diğer balıkları ayırmam gerekmiyo
Rija ederim eger balık ortamda strese kapılırsa kusturmak gerekebilir

kralberk13

kralberk13

Üye
biraz taşlık kayalık lazım kendisinin doğurması için diğer balıkları içinden ayırmak lazımmı

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Benimde Orta Büyüklükte Bir Akvaryumum Var Ama Balık Beslemiyorum Öyle Yıllarca Kıyı Köşede Duruyor (Toz Filan Yok Tertemiz Kapalı Alanda Muhafaza Ediyorum)

kralberk13

kralberk13

Üye
çok güzel maşallah fakat birşeyi yanlış gördüm sanırım beyaz cikletin kuyruğumu yok yanılıyormuyum
bende şimdi japon pengasus besliyorum tür değiştirdim çoktan bu arada akvaryum kaç lt

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel maşallah fakat birşeyi yanlış gördüm sanırım beyaz cikletin kuyruğumu yok yanılıyormuyum
bende şimdi japon pengasus besliyorum tür değiştirdim çoktan bu arada akvaryum kaç lt
Yanlış görmedin özürlü sarı prenses o ama oldukça sağlıklı,akvaryum 150-160 lt toplamda 200lt filan
Benimde Orta Büyüklükte Bir Akvaryumum Var Ama Balık Beslemiyorum Öyle Yıllarca Kıyı Köşede Duruyor (Toz Filan Yok Tertemiz Kapalı Alanda Muhafaza Ediyorum)
Yanlış hatırlamıyorsam bir üyemiz akvaryum arıyordu

kralberk13

kralberk13

Üye
sarı prenses değil beyaz prenses kuyruğu olmayan

Üst Alt