İşte beklenen msnler

Sponsorlu Bağlantılar

pall_x

Üye
    Konu Sahibi
İşte beklenen msnler
u 600 için
(bende u 600 war gayet iyi çalışıyor)

e250 için

4 farklı program.hepsi sağlam. :yuru................ keyifle kullanın.................:yuru

technonur

technonur

Üye
wooow e250de var saolasın

fethisagol

fethisagol

Üye
Tşk ederim

candemir316

candemir316

Üye
L 760 msn yokmu arkadişler?

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Teşekkürler...

edu_es405

Üye
slm.u 600 için
(bende u 600 war gayet iyi çalışıyor) demişsin arkadaşım.bende u600 kullanıyorum aldımada pişman olmak üzereyim.bu lanet olası telefon için bi msn programı bulamıyçakmıyız...!!! malesef bu programda çalışmıyor.dosyayı diger dosyaların içine atıyorum ama desteklenmeyen dosya diyor.siz nasıl çalıştırıyorsunuz bi detaylı olarak anlatman mümkün mü?? riça etsek.jar ve jad dosyasını atıyoruz telefona ama desteklenmeyen dosya diyor...bizim telefondamı bi sorun var yoksa bütün her şey normal ama nedense hiç bir oyun yada başka bi program çalıştıramadım bu şekilde yani jar dosyası atarak.bunun nedenini bilen bi arkadaşımız varmı bizide aydınlataçak.. biz mi bi yerde yanlış yapıyoruz..Tşk. herkese ...

weq

Üye
arkadaşlar msn programıo nasıl yüklenecek

ardaboras1449

Üye
ayni sorun bendede oluyor yardimci olun lutfen / desteklenmeyen dosya diyor

edu_es405

Üye
nerde bu sitenin admini...!!!!!!!!!!! yada bu konuyu açan vatandaş...... Söyledigi lafın arkasında duraçak yokmu arkadaşlar...(.)

007_kel

007_kel

Üye
slm.u 600 için
(bende u 600 war gayet iyi çalışıyor) demişsin arkadaşım.bende u600 kullanıyorum aldımada pişman olmak üzereyim.bu lanet olası telefon için bi msn programı bulamıyçakmıyız...!!! malesef bu programda çalışmıyor.dosyayı diger dosyaların içine atıyorum ama desteklenmeyen dosya diyor.siz nasıl çalıştırıyorsunuz bi detaylı olarak anlatman mümkün mü?? riça etsek.jar ve jad dosyasını atıyoruz telefona ama desteklenmeyen dosya diyor...bizim telefondamı bi sorun var yoksa bütün her şey normal ama nedense hiç bir oyun yada başka bi program çalıştıramadım bu şekilde yani jar dosyası atarak.bunun nedenini bilen bi arkadaşımız varmı bizide aydınlataçak.. biz mi bi yerde yanlış yapıyoruz..Tşk. herkese ...

Aynı sıkıntı bende de oldu bilgilerinize

candemir316

candemir316

Üye
Ya hiç mi görmüyosunuz ayıp size arkadaşlar ya ben samsung L 760 için Java yüklemesi nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar lütfen lütfen yardımcı olurmusunuz?

ugur_7070

Üye
kontor gidiyo mu kardeş?

arman06

arman06

Üye
yok beleş kardeşim

cross77

cross77

Üye
teşekürler

canturgay

canturgay

Üye
Teşekkürler Adamım
Eline Sağlık

yunusreis

Üye
teşekkürler

hasan85

Üye
sımdı ındırdım yuledım yasa dısı java dıyor :agla

baltarik

Üye
arkadaşlar yasa dışı java diyorsa işe yaramaz yüklenmez.
ama desteklenmeyen format diosa
önce yıldız kare 9998 yıldız 4678255 kare yapıyosunuz etkinleştirildi deyince diğer dosyalar klasörüne gir 1 kb(jad) olan dosyaya gel dokunmaik tuşlardan soldakine bas eğer yüklensinmi diyorsa yükle diceksin bu kadar.. yüklenmesse programda sobrun var demektir.

--------------- Ekleme ---------------

slm.u 600 için

arkadaşlar yasa dışı java diyorsa işe yaramaz yüklenmez.
ama desteklenmeyen format diosa
önce yıldız kare 9998 yıldız 4678255 kare yapıyosunuz etkinleştirildi deyince diğer dosyalar klasörüne gir 1 kb(jad) olan dosyaya gel dokunmaik tuşlardan soldakine bas eğer yüklensinmi diyorsa yükle diceksin bu kadar.. yüklenmesse programda sobrun var demektir.

ykmk

ykmk

Üye
yazmıs arkadasın biri java oyun ve program yuklemek için once *#9998*4678255# tuslayıp etkinlestirildi yazısını gordukten sonra jad dosyasına gidip rahatlıkla yukleyebilirsiniz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt