İşte Beklediğimiz Haber Buyrun İçeri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
İşte Beklediğimiz Haber Buyrun İçeri...
Arkadaşlar Mükemmel Oyunlar Bizleri Bekliyor...Hali Hazırda Android amcamızda Bulunan Oyunlar Bada'ya Yakın Bir Tarihte Geliyor(Sanırım Bada 2.0'nin yayınlanmasını bekleyeceğiz)...Şimdi Sıralayacağım Oyunlar Bada İşletim Sitemi İçin Yakında Satışa Sunulacak...Gameloft Yeni duyuru Başında

1)Gameloft'un En Sevilen Oyunu ASFALT 6 ADRENALINE HD

2)SHADOW GUARDIAN HD (Grafikleri Mükemmel)

3)Gangstar Miami Vindication HD (Güzelleştirilmiş)

4)Gelmesini Dört Gözle Beklediğim Oyun 'N.O.V.A. 2 HD' (Mükemmlel Ötesi)

5)Modern-Combat-2-Black-Pegasus HD (Hayranlarını tatmin edecek)

Yorumlarınızı Bekliyorum BADA'cılar :)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
walla süper haber :oke: bu oyunlar ve bunlar gibi sükse yapacak uygulamalarda geldi mi yeni görselliğiyle bada 2.0 sanırım bebeklik döneminden çıkıp haylaz bir çocuk olarak koşmaya başlar :alkis

gs01

Üye
ahh bada ahh beni hep iki arada bi derede bırakıyosun :off: uygun fiyattan sıfır iphıne 3gs alma imkanım doğdu. badada oyun uygulama eksikliği nedeni ile daha düşük özellikli 3gs ye geçmeye karar verdim. ama bi taraftandan da bada 2.0 final sürümü ile düzelir mi diye düşünüyorum çünkü wave II den çok memnunum. şimdide oyun haberleri duyulunca yine arada kaldım. saçlarımı beyazlattın badaa :d:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
wave 2'den vazgeçmemeni öneririm bada 2.0 ile samsungta tabiri caizse yeni bir çağ başlayacak
ahh bada ahh beni hep iki arada bi derede bırakıyosun :off: uygun fiyattan sıfır iphıne 3gs alma imkanım doğdu. badada oyun uygulama eksikliği nedeni ile daha düşük özellikli 3gs ye geçmeye karar verdim. ama bi taraftandan da bada 2.0 final sürümü ile düzelir mi diye düşünüyorum çünkü wave II den çok memnunum. şimdide oyun haberleri duyulunca yine arada kaldım. saçlarımı beyazlattın badaa :d:

----------Eklendi @ 01:37:08 ---------- Yazıldı @ 01:36:03 ----------

Aynen öyle Bada 2.0 sanırım böyle koşmaya devam ederse 2 sene içinde androide yetişir :alkis
walla süper haber :oke: bu oyunlar ve bunlar gibi sükse yapacak uygulamalarda geldi mi yeni görselliğiyle bada 2.0 sanırım bebeklik döneminden çıkıp haylaz bir çocuk olarak koşmaya başlar :alkis

gs01

Üye
aslında tam vazgeçmek sayılmaz wave i anneme verecegim fakat istediğim vakit geri alabilirim :) bada 2.0.1 çok güzel olmuş görsellik ve işlevsellik bakımından. ama inşallah program ve oyun desteği adam gibi olur. milyarlık telefon aldık bu konu can sıkıyo. hadi samsung esirgediğin şu desteği badaya verde sana gelen küfürlerde azalsın yahu :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
aslında bada 1.2 ve 1.0 bada'nın deneme tahtasıydı bada 2.0 ile uygulama sıkıntımızın olacağını sanmıyorum çünkü samsung birçok bildiğimiz oyun firmalarıyla anlaşma yolunda ama sabırsızlıktan ölücem :d:...
aslında tam vazgeçmek sayılmaz wave i anneme verecegim fakat istediğim vakit geri alabilirim :) bada 2.0.1 çok güzel olmuş görsellik ve işlevsellik bakımından. ama inşallah program ve oyun desteği adam gibi olur. milyarlık telefon aldık bu konu can sıkıyo. hadi samsung esirgediğin şu desteği badaya verde sana gelen küfürlerde azalsın yahu :D

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Oyunlar Gayet Guzel Duruyor Bilgiyi Paylastıgın İicn Tesekkurler : )

dantemustdie

dantemustdie

Üye
aynen bende wave i verip galaxy s i9000 alacaktım ama bi oyun için telden vazgeçilmez dedim sonuçta az para da deil ama bada 2.0 bu telefonun hakkını veriyor gibi görünüyor

gs01

Üye
aynen bende wave i verip galaxy s i9000 alacaktım ama bi oyun için telden vazgeçilmez dedim sonuçta az para da deil ama bada 2.0 bu telefonun hakkını veriyor gibi görünüyor

evet telefona yakıştı bir de final sürümü çıkarsa kasılmadan takılmadan kullanabileceğiz. ama bekleme işi bazen çok sıkıcı olabiliyor :off: :ehe

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
şunun şurası 1 ay kaldı sabret kardeşim efsane geliyor(efsane dememin sebebi aylardır bekleyişimizden :D )
evet telefona yakıştı bir de final sürümü çıkarsa kasılmadan takılmadan kullanabileceğiz. ama bekleme işi bazen çok sıkıcı olabiliyor :off: :ehe

gs01

Üye
şunun şurası 1 ay kaldı sabret kardeşim efsane geliyor(efsane dememin sebebi aylardır bekleyişimizden :D )

ne zamandır ha geldi ha gelecek diyoruz ortada kesin bi tarih yok inşallah bi aya gelir. aralığa felan sarkmasında :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
super haber. Sevinin gari :ehe

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Eylül ayının ortalarına doğru çıkması bekleniyor..benim fikrimi sorarsan bada 2.0 ile tanıtılıcak olan cihaz zaten eylül ayında satışa sunulacak yani her halükarda eylül ayında 3.şahıslar bize bada 2.0 final sürümünü ulaştıracaklardır...
ne zamandır ha geldi ha gelecek diyoruz ortada kesin bi tarih yok inşallah bi aya gelir. aralığa felan sarkmasında :ehe

Utku

Utku

Üye
2. oyun gerçek olamaz ya:vur

gs01

Üye
Eylül ayının ortalarına doğru çıkması bekleniyor..benim fikrimi sorarsan bada 2.0 ile tanıtılıcak olan cihaz zaten eylül ayında satışa sunulacak yani her halükarda eylül ayında 3.şahıslar bize bada 2.0 final sürümünü ulaştıracaklardır...

hadi bakalım inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt