işte arşiv 122 adet ultramp3 için skin + sizde yapın diye pc için mp3skin programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
işte arşiv 122 adet ultramp3 için skin + sizde yapın diye pc için mp3skin programı
Arkadaşlar indireceğiniz rar dosyasında 122 tane mp3skin var çoğu alıntıdır emeğe saygı benim yaptıklarımda var pc de önizleme yapabilmek için rar dosyasındaki programı kurun kendi resimlerinizden mp3skin yapın tavsiye ediyorum bu mp3skinler s60 serinde çalışır cepe yükleyebilmek için pcsuite programını tavsiye ediyorum galeriye attıktan sonra fexplorer ile hepsini işaretleyin kes yapıştır ile programı hafıza kartınıza kurduğunuzu varsayarsak E:/system/apps/ultramp3/skins klasörüne yapıştırın sonra ultramp3 programını çalıştırın bu kadar...

ultramp3'ün ikonunu değiştirmediyseniz .mp3skinlere tıklayınca skins klasörüne kopyalıyor

>>>LİNK BURDA<<<

senibo

Üye
Sagolasin,ellerine saglik.

amacp

Üye
tşkler.

çitgöl

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol :oke:

istliali

istliali

Üye
:@:@ben yükletemedim:@:@

__erhan__

Üye
emeğine sağlık dostum devamını bekleriz

bu arada bi ricam olcaktı jcg jukeboxa hazır yapılmış şarkı sözelri diye bi konu açsan içinedeyapılmış şarkı sözlerini doldursan tam olcak valla emegıne saglık

NobLe

NobLe

Üye
güzel paylaşım sagol :yuru

bvt

Üye
Harika Bir Siteymiş Istediğim Herşeyi Bulabiliyorum.emeği Geçen Bütün Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum....

commodore_64_35

Üye
çok saol ya lazımdı bana bu

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Harika Bir Siteymiş Istediğim Herşeyi Bulabiliyorum.emeği Geçen Bütün Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum....
Ben teşekkür ederim ama n73 s60 telefon değil...:(

ERKAHAN

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ellerine sağlık teşekkür ederim reppp

ali-27

ali-27

Üye
emeğine sağlık ta kardeş lisans kodu istiyo onu yazarmısınız????

freedoom034

freedoom034

Üye
abi bunu nasıl atcam yaa explorer dan bulamıyom nasıl yapcam ya:(yukledım atamıyommm

resmi yaptım atamıyom yaa:(

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
abi bunu nasıl atcam yaa explorer dan bulamıyom nasıl yapcam ya:(yukledım atamıyommm

resmi yaptım atamıyom yaa:(
E:/system/apps/ultramp3/skins klasörüne yapıştırın sonra ultramp3 programını çalıştırın bu kadar...

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
:yurucok güzel olmus akardes saol ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt