işte arkadaşlar 2008 sezonu kadrolu FIFA 07 V1.0.3

Sponsorlu Bağlantılar

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
işte arkadaşlar 2008 sezonu kadrolu FIFA 07 V1.0.3
YENİLİKLER:
-3 Büyük takımın kadrolarına özen gösterildi ve tüm transferler eklendi.Örn.FB de İlhan Parlak,R.Carlos,C.Kazım vb.. GS de Lincoln,Servet,Buozid vb. BJK da M.Yozgatlı,Rustu vb.
-Oyuncu gucleri gerçeğine uygun olarak ayarlandı
-Büyük Avrupa takımlarının güncel kadroları eklendi Örn Chelsea(Shevchenko,Ballack),Bayern M.(Hamit),M.United(M.Carrick) vb.
-Oyundaki bazı yazı ve dil hataları da giderildi.
-Turkce spikeri kaldırdım.Yerine daha gercekci sesler ekledim.Turkce spikerli versiyonunu da en kısa zamanda yayınlayacağım.
-Menu müziklerinden sadece birini değiştirdim.İsterseniz büyük boyutlu ses paketim var onu ayrı bir linkte yayınlayabilirim.

EKSİKLER:
-Arkadaşlar bazı futolcu adlarının birkaç harfi eksik olabiliyor.
-GS nin kalecisini düzeltemedim hala Modragon...

En kısa zamanda eksikleri giderip güncelleme dosyasını yayınlayacağım.
KURULUM:
-İndirdikten sonra RAR arşivinin içindeki 6R53 adındaki dosyayı System/Apps içine yapıştıralım.
NOT:Eğer telefonunuzda daha onceden FIFA yukluyse silelim.

İşte Ekran Görüntüleri:

İşte Yeni Link:

Arkadaşlar buda oyunu çalıştırabilmeniz için gereken libs dosyalarını içerir.

tolgabaris38

Üye
KARDES BU YAPISTACAGIMIZ SISTEM System/Apps NERDE BİDE TAM OLARAK KURULUMU NASILDIR DOYALARI İNDİRDİM YAPAMADIM :(

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
tolgabaris38 ilk önce pc masaüstüne system diye bir klasör oluştur.daha sonra rar lı dosyanın içinden çıkan 6R53 dosyayı system klasörünün içine yapıştır.card readerınla direk system klasörünü E/ ye at.bu kadar.

lordazrail

lordazrail

Üye
link kırık galiba?:(

tolgalatas

tolgalatas

Üye
kardeş kart okuyucunun içinde görünmez system dosyasının içinde apps libs gibi programlar olmalı

--------------- Ekleme ---------------

tşk

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
tolgalatas system klasörünü görebilmen için Çıkarılabilir diske gir G veya F dir.arçalar oradan klasör seçenekleri ordan görünüm ve oradanda gizli dosya ve klasörleri göster butonunu seç.bu kadar.

--------------- Ekleme ---------------

lordazraarkadaşım linkler yenilenmiştir.fifa 2008 beta eklenmiştir.aşağıdaki linkten indirebilirsin..sis uzantılıdır.extra libs yüklemenize gerek yok direk link.tıkla çıkan sayfadan bannerin birine tıkla indir.

askim822

askim822

Üye
KARDES BU YAPISTACAGIMIZ SISTEM System/Apps NERDE BİDE TAM OLARAK KURULUMU NASILDIR DOYALARI İNDİRDİM YAPAMADIM :(
Kart Okuyucu, USB Bluetooth araçlarıyla dosyayı Cep Telefonuna aktar. FExplorer X-plore Gibi programlarla 6R53 Klasörünü E: Klasörünün İçindeki System/Apps Klasörüne yapıştır. 2. linkten indirdiğin libs dosyalarını da E:Sytem/ Libs klasörünün içine yapıştır. Eğer Kart okuyucu kullanıyorsanız Belgelerime girin. Üst Köşede ARAÇLAR/KLASÖR SEÇENEKLERİ/GÖRÜNÜM/GİZLİ DOSYALARI GÖSTER sekmesine tıklayınız. Daha Sonra Çıkarılabilir diskinde system klasörünü göreceksiniz.
6R53 dosyasını System/apps klasörünün içine yapıştırın. 2. linkten indireceğiniz Libs dosyalarını ise System/Libs Klasörünün içine yapıştırın.

Eğlenceli Vakit Geçirebilmeniz Dileğiyle..:deal::deal::hmmm:heyo:.

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
askim822 iyi güzel anlatmışsın da bnm anlatımım daha kolay işi bilecen işe gitmeyecen...​

luupuus

luupuus

Üye
teşekkürler

bu_q_ra

Üye
arkadaşım dalga geçiyon lisbs dosyası yokki? rarın içinde sis dosyası var? kurcazmı onu? yoksa dosya yanlış mı? bu arada oyun çok güzelmiş ah yüklesem güzelmiş elinize sağlık şu işide bi zahmet halletseniz tam süper olucek

hanxhanx

hanxhanx

Üye
libs dediğiniz şeyin içinden bir tane sis doyyasıyı çıkıyor şunu düzeltirmisinz

umut1010

Üye
inmi
yo bu kardeş rapishare ye koymuşunda premium istiyo kardeş

cepkin_67

cepkin_67

Üye
tesekkurler paylasım için

snacker

snacker

Üye
yinede sağol

emru

emru

Üye
saolsın emmi

hackmemo

Üye
ya düzgünce koyunda 07 oynuyalım telefondan ne biçim oyun yüklemesi anlatıonuz binlerce oyun yükled
im böle saçmasını görmedim