Işte Apple'ın Gelecek Yıl Çıkaracağı Bomba Cihazlar

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Işte Apple'ın Gelecek Yıl Çıkaracağı Bomba Cihazlar

için 2013 yılı başarılı sayılabilecek bir yıldı. Peki yılında Apple hangi bombaları patlatacak?

mobil pazarda Samsung ile birlikte zirvede yer alıyor. Samsung kadar çok cihaz piyasaya sunmasa da piyasaya sunduğu az sayıdaki la yüksek satış rakamları yakalamayı başarıyor. Bu sene deApple son olarak iPhone 5S ve iPhone 5C cihazlarını ve tahmin edeceğiniz üzere bu cihazlar da satışa çıkar çıkmaz . Yakında ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde satışa sunulacak olan bu cihazlardan sonra bu yıl bitmeden Apple'ın iPad 5 ve mini 2'yi tanıtması bekleniyor. Peki ya gelecek yıl?



Apple'ın gelecek yıl için de tabii ki oldukça ses getirecek ları bulunuyor. Bunlardan bazılarını geçtiğimiz aylarda duymuştuk. Koreli kaynakların belirttiğine göre Apple, gelecek yıl için daha büyük ekranlı iPhone, daha büyük ekranlı iPad ve bir de akıllı saathazırlığında.

Wall Street Journal'in geçtiğimiz aylardaki raporlarına göre Apple, 5 inçten büyük ekranlıiPhone ve 12.9 inç büyüklüğünde iPad üzerinde bile. Önümüzdeki yıla da lı cihazlarıyla damga vurmayı hedefleyen Apple'ın gelecek yıl için en yenilikçi cihazı ise hiç şüphesiz iWatch olacak.

Merakla beklenen iWatch da çok büyük bir ihtimalle 2014 yılında piyasaya sunulacak. 'ın da ekran anlamında önemli bir özelliği olması bekleniyor. iWatch'ın 1.5 inç büyüklüğündeki OLED ekranı belirtilene göre esnek yapıdaolacak.

Apple bir yandan yeni iPhone'larının yüksek satışlarıyla uğraşırken diğer taraftan da gelecek yıl için hazırlanmaya devam ediyor. Apple'ın bu bomba cihazlarını 'ün hangi bölümlerinde piyasaya sunacağı ise henüz belli değil.
 


fk555897

fk555897

Üye
iPad'lerde S-Pen gibi birşey yapması gerekiyor. Aksi halde ekranın o kadar büyük olması bir işe yaramaz.
 
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim

Samet.25

çerçeveleri ince tutunca gerçekten her cihaza ayrı bi hava katıyor
 
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bakalım
 
marist

marist

Üye
Biz alamadıktan sonra çıksa ne olacak :)
 

MaxipmaN

Üye
bomba olcak gibi
 

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
ben birseyi merak ettim. Ipad 4 yok ki daha. Son cihaz New Ipad degılmıydı?
 
_RYUK_

_RYUK_

Üye
ipad 4 çıkali çok oldu
 

Benzer Konular



Üst Alt