İŞTE 5830 İ için ICS TEMALI ROM

Sponsorlu Bağlantılar

ebrugiz

Üye
cok güzel bilgiler tskler emegine saglık

everest22

everest22

Üye
yanliz rehber acayi sorun oluyo su rehber işini bi çözsek çok iyi olucak go launcherler hiç kasmadan kullaniyorum acayip bişi titanium backuplada gewreksiz ram yiyen dosyalari sildim durup durup açilan dosyalarida hallettik ekran kapaliyken şarj hiç yemiyo gibi bişi ama su rehberide bi halletsek REHBER SORUNU ÇÖZÜM YARDİMM

mazibaba

Üye
ben yaptım ama Rafael.Baugis Kernel yazdı dondu açılmıyor ne yapmalıyım acil yardım lütfenn

- - - Eklendi - - -

kardeş oldu ama şöyle bi sorun var dili türkçe değil nasıl halledebilirim

- - - Eklendi - - -

onuda hallettim bi rehber sorunu kaldı o nasıl olacak ?

erhangorgun

Üye
romu yükledim gayet sitabil çalışıyor. rehber için çözüm bulan arkadaş yokmu hiç bir yardımcı olun.

yunusemre2737

Üye
s.a millet rehber sorunun söyle halledebilirsnz önceden aldığınız bi vKart varsa ona tıklayın o direk cıkarıyo zaten rehberleri :) ama ben rehber iconunu bulamadım sadece :)

yuxexexy

yuxexexy

Üye
S5830i için bence en iyisi AceCream deneyin farkı sizde göreceksiniz

emirhan245

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rehber sorununu yunusemre2737 arkadaşımın dediğ gibi çözebiliriniz. Ama rom üzerinde şu anda uğraşıyorum.

yakupcanesen

Üye
Sizin Verdiğiniz Romu Yükledım Telefon Açılma Ekranında Kaldı İlk Defa Bişeyler Yapmaya Çalıştım Beceremedım Boşu Boşuna TElefonu B o k Ettım Açılma Ekranında Kaldı Duruyo Öylece Napcağımı Bilmıyom

- - - Eklendi - - -

Romu Yükledım Telefonum Açılış Ekranında Kaldı Ulaşırmısın
facebook.com/yakupcanesen2

Üst Alt