Lumia yı mı denedin abim :hmmm Sence:hmmm - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim.
papakudioflu Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Lumia yı mı denedin abim Genişletmek için tıkla ... Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim.
MasteLaa' Alıntı: Lumia yı mı denedin abim Genişletmek için tıkla ... Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim.
MasteLaa Üye papakudioflu' Alıntı: Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim. Genişletmek için tıkla ... Pardon abim
papakudioflu' Alıntı: Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim. Genişletmek için tıkla ... Pardon abim
crazy_oruc Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim. Genişletmek için tıkla ... i phone 3gs ile çivi çakmak... İlginç. Bi o kadarda inandırıcı değil. Ben o telefonun o kadar sağlam olduğunu sanmam lumianınkine bile inanmiyoken.
papakudioflu' Alıntı: Sence - - - Eklendi - - - iphone 3gs ile denedim. Genişletmek için tıkla ... i phone 3gs ile çivi çakmak... İlginç. Bi o kadarda inandırıcı değil. Ben o telefonun o kadar sağlam olduğunu sanmam lumianınkine bile inanmiyoken.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: yok hicbir şey olmadi keşke videoya cekseydim hic aklima gelmedi Genişletmek için tıkla ... keşke ya paylaşsaydın inanmayanlara nispet yapardık - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: i phone 3gs ile çivi çakmak... İlginç. Bi o kadarda inandırıcı değil. Ben o telefonun o kadar sağlam olduğunu sanmam lumianınkine bile inanmiyoken. Genişletmek için tıkla ... Çok çılgınsın çoook.
papakudioflu' Alıntı: yok hicbir şey olmadi keşke videoya cekseydim hic aklima gelmedi Genişletmek için tıkla ... keşke ya paylaşsaydın inanmayanlara nispet yapardık - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: i phone 3gs ile çivi çakmak... İlginç. Bi o kadarda inandırıcı değil. Ben o telefonun o kadar sağlam olduğunu sanmam lumianınkine bile inanmiyoken. Genişletmek için tıkla ... Çok çılgınsın çoook.
crazy_oruc Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: keşke ya paylaşsaydın inanmayanlara nispet yapardık - - - Eklendi - - - Çok çılgınsın çoook. Genişletmek için tıkla ... eee adı üstünde diye boşuna dememişler
OttomaN TigeR' Alıntı: keşke ya paylaşsaydın inanmayanlara nispet yapardık - - - Eklendi - - - Çok çılgınsın çoook. Genişletmek için tıkla ... eee adı üstünde diye boşuna dememişler