İşte 2010-11 Formalarımız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İşte 2010-11 Formalarımız...
Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda tanıtıldı !..

Foto Galeri

İşte Fener'in yeni sezon formaları!

Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda tanıtıldı !.. Sarı lacivertli futbolcuların da katıldığı etkinlikte Kanarya'nın yen sezon formaları taraftarın beğenisine sunuldu !.. İşte Fenerbahçe'nin bu sezon giyeceği formalar...

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar ile kulübün diğer branşları tarafından kullanılacak formalar tanıtıldı.

Yeni sezon için hazırlanan formaların tanıtımı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü salonunda gerçekleştirilen kokteylin ardından, Fenerium Tribünü önünde kurulan platformda, çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyonla yapıldı.

Metin Uca'nın sunuculuğunu yaptığı gecede Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Fenerbahçeli futbolcular da mankenlerle birlikte forma tanıtımında podyuma çıktı.
Futbolcular, Semih, Gökhan Gönül, Okan, Mehmet Topuz, Uğur, Gökhan Ünal, Bilica, Deivid, Kazım, Emre, Önder, Selçuk, Bekir, Özer, Stoch, İlhan, Andre Santos, Dia, Caner, Cristian, Gökay, Hasan, Berk, Volkan Babacan, Mert ve Ertuğrul'un yanı sıra bazı voleybolcular ve basketbolcular forma tanıtımında mankenlerle podyumda yer aldı.

Futbolculardan Güiza, Volkan Demirel ve Alex forma tanıtımında podyuma yer almayan isimler oldu.

4 FARKLI FORMA
Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda 3 farklı forma ile mücadele edecek. Bu 3 formaya ilave olarak bir de yeşil renkli rezerv forma sezon içinde kullanılacak. Sarı-lacivertliler, yeni sezonda vazgeçilmezlerinden birisi olan ''Efsane Çubuklu'' formanın yanı sıra, beyaz rengin hakim olduğu ''Kanarya'' forma ve tetra mavisinin kullanıldığı ''Fenerbahçe Güneşi'' formalarını kullanacak.

Çubuklu formada bu yıl geçen yıllardan farklı olarak çubukların kalınlığı inceltilerek Fenerbahçe Kulübü'nün bünyesinde faaliyet gösteren 9 spor branşını temsil eden 9 çubuktan oluşması sağlandı.

Formanın sırt bölgesindeki çubuklar da kesintiye uğramadan kullanıldı.

YEŞİL FORMA
Fenerbahçe logosu içinde yer alan palamut dalından ilham alınarak tasarlanan ''Palamut'' forma yeşil renkten oluşuyor.

Sezonun ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması planlanan bu formanın Fenerbahçe'nin yeni sezondaki rezerv forması olacağı ifade edildi.

Gecede formaların yanı sıra Thermocool-Fresh teknolojisi ile üretilen yeni sezon (A) takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle Fenerium Sonbahar Kış Koleksiyonu da taraftarın beğenisine sunuldu.

Forma tanıtımında Özge Ulusoy, Yüksel Ak, Simge Tertemiz, Didem Taslan, Nigar Talibova gibi mankenler de yer aldı.

Bu arada, Fenerium kış koleksiyonunun tanıtımının başladığı sırada elektrik kesintisi ve jeneratör sorunu yaşandı. Kısa süren sıkıntı çözülerek tanıtım başladı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tragedie ve Tuba.Erva

ca_sus

Üye
iş yok benceeeeee

okan_6

okan_6

Üye
Yeşil baya güzel çubuklu formada herzamanki gibi,gerisi beş para etmez.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Şu forma Çok iyi ya alsam fena olmaz ::oke:

JayJayyy

Üye
çubuklu gibisi yok be

zibidi39

zibidi39

Üye
eee nedenn bısım formalar normal :D:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok aramıslarmı bunları tasarım ıcın
3. iyi yıne ıclerınde

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Aralarında En güzeli Fenebahçe Güneşi Forması güzel..:)

Yeşil Forma benim için hayal kırıklğı diyebilirim Daha güzel olmasını bekliyorumdum...

cok aramıslarmı bunları tasarım ıcın
3. iyi yıne ıclerınde

Beğenmemen Başka bir takımı tutman olmasın...:)

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi kofti çıktı...:ehe

Yine değişik Çizimler oldu bu sezon ki formalar...:)

Necmati

Necmati

Üye
o kadarda iyi değilmiş... :oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Davut™;2521572' Alıntı:
Aralarında En güzeli Fenebahçe Güneşi Forması güzel..:)

Yeşil Forma benim için hayal kırıklğı diyebilirim Daha güzel olmasını bekliyorumdum...

Beğenmemen Başka bir takımı tutman olmasın...:)
hayır ozaman hıcbırını begenmezdım:kop:hıcdeılse bırını sectım

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Essah mı...:P:

O zaman beğendini al...:d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Amim amin Allah Korusun...:d:

mustafa

mustafa

Üye
yeşil formayla bir brezilya takımı olduğunu belli etti fenerbahçe :D

mustafa

mustafa

Üye
biraz brezilya birazda arjantin :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyenlere Duyrulur O yeşil denen Brezilyaya benzetilen renk Fenebahçenin Armasındaki Palumut ağaçının Rengidir... Okkey...:d:

mustafa

mustafa

Üye
ne farkeder yeşil değil mi kardeşim ?

Necmati

Necmati

Üye
lütfen arkadaşlar konuyu tartışmaya çevirmeden konuşunn:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...