İşte 2010-11 Formalarımız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa

mustafa

Üye
bu da mavi olanı

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Yani...:)

Güzel Forma

mustafa

mustafa

Üye
hoş olmuş gerçekten ama sadece benzediğini söyledim. hatta geçen senekilere göre çok çok iyi

ouSahin

ouSahin

Üye
o kadarda iyi değilmiş... :oke:

şaşırmadım ... siz somon takılın gözünüz bu tip canlı renklere aşina olamıyor

Yeşil Forma armamızdan gelen yeşilin simgesi forma üzerindede zaten simgesi var hala bunu görüpte anlamayanların aklında şüphe duyarım ..Şampiyonlar Liginde giyilecekmiş bizim için üzerinde..

Formaların diger takımların formalarına benzetilmesi normal Adidas firmasının beraber çalıştıgı takımlara yaptıgı bir forma şekli ama ben hepsini çok begendim özellikle beyaz formayı ..Çubuklu zaten klasikleşmiş bir forma bir kere alsan 5 sene giyersin ....

Geçen seneki Arma forması beni çok etkilemişti ve gidip almıştım bu sene aceleci davranmıcam alırsamda Mavi yad Beyaz formayı alırım

Necmati

Necmati

Üye
şaşırmadım ... siz somon takılın gözünüz bu tip canlı renklere aşina olamıyor

Yeşil Forma armamızdan gelen yeşilin simgesi forma üzerindede zaten simgesi var hala bunu görüpte anlamayanların aklında şüphe duyarım ..Şampiyonlar Liginde giyilecekmiş bizim için üzerinde..

Formaların diger takımların formalarına benzetilmesi normal Adidas firmasının beraber çalıştıgı takımlara yaptıgı bir forma şekli ama ben hepsini çok begendim özellikle beyaz formayı ..Çubuklu zaten klasikleşmiş bir forma bir kere alsan 5 sene giyersin ....

Geçen seneki Arma forması beni çok etkilemişti ve gidip almıştım bu sene aceleci davranmıcam alırsamda Mavi yad Beyaz formayı alırım
senin amacını anlamadım ama ben görüşlerimi bildirdim amacım tartışma yaratmak değil..
bana göre güzel değil herkesin zevki ayrı...:oke:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Perşembe Günü Ya GEçen Sezonun Kaleci forması alıcam V. Demirel yazdıracam yada Güneş Formasını Alacam....Para olsada İkisinide alsam ya...

haltie

haltie

Üye

güzelmiş :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hakikaten mi Güzel...:d: Fenerbahçe Güneşi Forması Çok daha Güzel...:kop:

OğuzcanAbi

Üye
Yeşil maviden almayı düşünüorum

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Yeşili alamazsında Mavi harbiden bir başka Güzel...

ercnylmz

ercnylmz

Üye
hiç yoktan iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...