Invoke Üye Bence okumakla ilgili problemin var. Anlatım bozukluğu lafım 1.mesajaydı ki zaten sana da doğru yazdığını söylemiyorum. Soru sorup nokta koyan birisin.
Bence okumakla ilgili problemin var. Anlatım bozukluğu lafım 1.mesajaydı ki zaten sana da doğru yazdığını söylemiyorum. Soru sorup nokta koyan birisin.
ismail Üye -Emre' Alıntı: Hort for @İsmail Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: @İsmail Genişletmek için tıkla ... sağolasın Emrecim eskiden ne hortlar yapardık be ne ayaksın la sen mert
-Emre' Alıntı: Hort for @İsmail Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: @İsmail Genişletmek için tıkla ... sağolasın Emrecim eskiden ne hortlar yapardık be ne ayaksın la sen mert
Invoke Üye -Emre' Alıntı: Haklısın ne Hortlar olurdu :/Komik değil tabi Genişletmek için tıkla ... ne gülüyon o zaman
-Emre' Alıntı: Haklısın ne Hortlar olurdu :/Komik değil tabi Genişletmek için tıkla ... ne gülüyon o zaman
Invoke Üye İsmail' Alıntı: @-qarapapaq- @-Emre bi vodafone bi garanti derken vaktim yok bu gece gene Genişletmek için tıkla ... benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki
İsmail' Alıntı: @-qarapapaq- @-Emre bi vodafone bi garanti derken vaktim yok bu gece gene Genişletmek için tıkla ... benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki Genişletmek için tıkla ... dostun banlanmış
-qarapapaq-' Alıntı: benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki Genişletmek için tıkla ... dostun banlanmış
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: bugün bi değişik geldi ya sana dostum felan dedi Genişletmek için tıkla ... Hee
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki Genişletmek için tıkla ... vodafone beni karate kid2 diye bişeye üye yağmış iptal etmem içinde bi numara verdi te allah'ım yea
-qarapapaq-' Alıntı: benim de kalabalık la bu gece başımniye öyle oldu ki Genişletmek için tıkla ... vodafone beni karate kid2 diye bişeye üye yağmış iptal etmem içinde bi numara verdi te allah'ım yea