firefox ile site çok ağır. :hmmm
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Firefox dan da site çok yavaş giriyor Genişletmek için tıkla ... sedece o değil bütün tarayıcılarda yavaş bir tek telden girince biraz daha hızlı ama oradan da tadı çıkmıyor
Revengeful' Alıntı: Firefox dan da site çok yavaş giriyor Genişletmek için tıkla ... sedece o değil bütün tarayıcılarda yavaş bir tek telden girince biraz daha hızlı ama oradan da tadı çıkmıyor
DiaBLoS Admin Yoooo İe 8 de gayet hızlı . Ben bir sıkıntı görmedim şu ana kadar açıkcası . Maşallah .
'Şeref' Emekli Yönetici DiaBLoS™;3328953' Alıntı: Yoooo İe 8 de gayet hızlı . Ben bir sıkıntı görmedim şu ana kadar açıkcası . Maşallah . Genişletmek için tıkla ... katılıyorum herkes chrome hızlı diyor ama bende çok yavaş . bencede en hızlı ie8 hepsini denedim ama gene ie8 e döndüm.
DiaBLoS™;3328953' Alıntı: Yoooo İe 8 de gayet hızlı . Ben bir sıkıntı görmedim şu ana kadar açıkcası . Maşallah . Genişletmek için tıkla ... katılıyorum herkes chrome hızlı diyor ama bende çok yavaş . bencede en hızlı ie8 hepsini denedim ama gene ie8 e döndüm.