Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul'un Trafik Sorununa Senin Çözümün Nedir?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Normal yolun üstüne aynı şekilde bir yok daha yapardım ... Köprü gibi olabilir ... Veya tünel olarak yapardım ... En önemlisi ise tam iş çıkışı saati şeritler kapanıyor yol çalışmaları yapılıyor ya buna bir son verirdim . Bilerek yapılıyor bu bana kalırsa ... Eski arabaların trafiğe çıkmasına engel koyardım (bakimi tam ise sorun değil ) Okul servislerine yan yoldan gitme zorunluluğu koyardım ... Şimdilik bu kadar
abdulk4dir
Üye
yaya yolunu kullanmak
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler. Ben de kendi çözümümü söyleyeyim. Motorlu taşıtları taksitlendirmemek lazım. Taksitle Dünya'yı bile alabileceğine inanan Türkiye'de eğer taksitlendirme kapanırsa vatandaş taksitle alamayacağı ekmekten bile korkar.
Umarım anlatabilmişimdir.
haltie
Üye
bence toplu ulasım kullanırsa insanlar baya azalır yeni kopru ve tupgecitde işe yraryacak
Praetor
Emekli Yönetici
İstanbul'u terk etmek.
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Biz terk etsek başkası gelecek.
Penelope
Üye
Diğer şehirler üzerine yatırım yaparak İstanbul nüfusunun azalmasını sağlamak. Kökten çözümün ilk adımları olabilir. Diğer şehirlerimizde gelişmiş olacaktır. Ayrıca ne kadar yol köprü yapılırsa yapılsın hem şehir bu kalabalıktan yoruluyor hem de insanlar. Böylece suç oranlarıda azalacaktır. Kısa vadede toplu taşıma araçlarının kullanımını cazip hale getirmek gerekir.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Artık gelişmiş ülkelerdeki gibi yer altı trafiğine önem verilmeli.
Valla ben Matematik ödevımdekı soruları cozemıom bunu nasıl cozıyım yaw çok sey ıstıosunuz
Catty
Emekli Yönetici
İstanbulun trafik sorunu çözülmez
SucX
Üye
İş çıkışı heleki akşam 7-8 sularında istanbul trafiği çekilmez
Toplu taşıma dicez milletin ağzının kokusunumu çekicez gibi şeyler söylenicek biz aynen devam
yineliyorum denildiği gibi İstanbul'un trafik sorunu çözülmez
Praetor
Emekli Yönetici
New York - Londra - Paris metrosu gibi bir metro sistemi gerek. Yerin üstüne değil altına asfalt döşemek gerek. Her aileye 1 arabadan fazlasının belli şartlara bağlı özel izinle verilmesi gerek...