CeRRaNo JoZAeF
Üye
Abi yıllık izme çıktım, 7 günde olsun kafamı dinleyeceğim. Gel sende çık, bırak forumu morumuKar Tatili Öğrenci Tayfasına Biz çalışanlar İçin Çile Zaten . Tatil çok da önemli bir durum değil bence hiç tatil olmasın hep çalışalım sürekli sonsuza dek.
#AdminÇıldırdı diye konuşmaları duyar gibiyim
japonlar gibiKar Tatili Öğrenci Tayfasına Biz çalışanlar İçin Çile Zaten . Tatil çok da önemli bir durum değil bence hiç tatil olmasın hep çalışalım sürekli sonsuza dek.
#AdminÇıldırdı diye konuşmaları duyar gibiyim
Ağzından bal damlamak diye buna derim!Hayatınız tatil olsun istermisiniz??? Karm mar bahane olsun[emoji12]
Sizin genlerinizde ÇALIŞMAK YOKKKAğzından bal damlamak diye buna derim!
Kışın yıllık izne bir defa çıktım Avrupa'ya gitme gafletinde bulundum. yaz harici izin bana iyi gelmiyor sana iyi tatillerAbi yıllık izme çıktım, 7 günde olsun kafamı dinleyeceğim. Gel sende çık, bırak forumu morumu)
Bir hafta sonra seni bekleriz buralaraEvde yatmak süper...
Kar var, izin var , maxicepe devam...Bir hafta sonra seni bekleriz buralara
Baklava attım sobanın içine sıcak sıcakKenara 3-4 tane kestanede atta o sıcakla tadı çıksın abi.
Baklava derken kardeşim?! Ama ayva atarlar bizdeBaklava attım sobanın içine sıcak sıcak
Nasıl yani ? es geçmiyorsun derkenŞömine, odun,abi bi seni bir kaç ayda tanıdım. Eğer doğru tanıdıysam bir tane bile gönderiyi es geçmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?