Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalarİstanbul buluşması ?
Sponsorlu Bağlantılar
.SeRDaR.
Üye
Onu bunu boşverinde bu buluşma da yalan olucak.
jackalmami
Üye
Hadi bi karar verin artık
_ardaa
Üye
Neye karar verdiniz
Barış Grc
Üye
Daha belli değil hem ne gerek var aceleye Kadıköy de olur bana göre .
- - - Eklendi - - -
Daha belli değil hem ne gerek var aceleye Kadıköy de olur bana göre .
MrTech
Üye
Konu Sahibi
Haftaya ya Cumartesi yada Pazar ve Kadıköyde.Ne Diyorsunuz ?
Revengeful
Emekli Yönetici
Adama katılmayacağım dedim, demek İstanbul'dasın senide yazıyorum dedi yahu
okul için p.tesi ızmire gideceğim ondan sonra sivas a siz buluşma yaparken büyük ihtimalle sivasta olacağım
Barış Grc
Üye
Bana uygun sanırım
- - - Eklendi - - -
Bana uygun sanırım
Mad EagLe
Üye
Gerçekleşen buluşmalarda hiç konu yok olsun artık
Barış Grc
Üye
Evet tam olarak ayarlandımı
jackalmami
Üye
Bu buluşmadan ümitliyim ama biraz daha kendinize güvenmeniz gerekiyor. Belirli bir gün ayarlayın, gelemeyenler gelemez artık arkadalarından ağlayacak halleriniz yok sonuçta. Kadıköy'se kadıköy. Minoo ile mrtech aralarında bir zaman belirleyerek buraya; şu gün şu saatte buluşacağız. Kimler geliyorsa bize bildirsinler. Gelen bildirir, gelen olmazsa da buluşma gerçekleşmez. duruma göre de ufak bir değişiklik yapılabilir. Bu kadar kolay. bkz. halk dilinde; 'İnsanın içinde olacak aga, insanın içinde'
Beni sorarsanız; benim işlerim belli olmaz. Siz kendinize göre çeki düzen verin, çok az ihtimalde olsa bir sürpriz yapabilirim. Tek bi sıkıntı var; Kadıköy'ü bilmiyorum
Barış Grc
Üye
Arkadaşlar hadi ya ne oldu buluşma.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar hadi ya ne oldu buluşma.
furkan5800
Üye
hadi nere olack
MrTech
Üye
Konu Sahibi
Beyler Bayanlar Resmi Açıklamayı minoo'dan Bekliyoruz
minoo
Üye
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.
Benden neden resmi aciklama bekliyorsunuz yahu basbakan miyim ben sizin yaniniza geldigimde yonetici olarak gelmicem ki ben. Pinar olarak gelicem. Haftaya pazar demistiniz, bana uyar.