Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucx

ucx

Üye
Halı saha maçı gibi vakit kaybı aktiviteler olmayacaksa beeeelki gelebilirim :p
Şaka bir yana muhtemelen orada olacağım size canlı canlı maxicep şarkısını söyleyeceğim :naughty: :islik (h)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Buluşmaya gelmeyi düşünen üyelerin dikkatine ;
Tüm masraflar Fairy tarafından karşılanacaktır .. :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkese şimdiden iyi eğlenceler. Gidin arkadaşlar, özellikle yeni üyelere tavsiye ederim bir şey kaybetmezsiniz. Yeniyim, yok tanımıyorum kimseyi falan diye düşünmeyin. :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2154707' Alıntı:
Buluşmaya gelmeyi düşünen üyelerin dikkatine ;
Tüm masraflar Fairy tarafından karşılanacaktır .. :ehe
Doğrudur:d::d:
Gidecek olanlara iyi eğlenceler diyorum şimdiden:)

slowmen

slowmen

Üye
eeee kim organize edecek? Varmı aramızda organizasyon admini yada halkla ilişkile =)

futbol123

futbol123

Üye
ben gelebilirim

ares2039

Üye
evet organize edecek bir site yöneticisi olması her zaman iyi olmuştur...Gelicem deyipte gelmeyen olursada banlarnır artık :D

Salihyet

Salihyet

Üye
katılım listesi oluşturulmalı, fatih / balat-çarşamba arası oturuyorum, bu güne dek bütün istanbul buluşmalarında bulundum bu buluşmada da eskilerden görüşmek istediğim kişiler var umarım gelirler.

slowmen

slowmen

Üye
salih kardeş organize işini kendi adıma söylim seni tayin ediyorum topla bakalım milleti =) ben varım gelirim hertürlü yalnız haftaiçi olursa memnun olurum

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Hafta Sonu Pazar Olursa Gelirim :)

--------------- Ekleme ---------------

Avrupa Yakasındayım SultanGazi. Buluşma Olursa Özel Mesaj Atın Lütfen :)

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Arkadaslar bende gelırim kartal tarafnda otruyorum kadıkoy gbi bllı byrde olsn ck cep yakar drsenz kı burcu sn karslckmssn glb xD ona soralm xD Ya msn werse herkesdde topldan knssak ? Bnmkı ımzamda war..

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bende gelırim kartal tarafnda otruyorum kadıkoy gbi bllı byrde olsn ck cep yakar drsenz kı burcu sn karslckmssn glb xD ona soralm xD Ya msn werse herkesdde topldan knssak ? Bnmkı ımzamda war..
yaa aslında masrafları diablos karşılayacak ama kahraman olmak istemiyor :d: [email protected]
proflimde vardı msn adresim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Burcu geleyim diye çok ısrar ediyor ama zannetmiyorum. Her şey terse denk geliyor. Bir dahakine umarım. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben sana demişti Burcu .. :ehe
Yine haklı çıktım :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe

minoo

minoo

Üye

bn mumcuda otruym o zman bz brlikte qdlm nrde buluscaksak :D bn de qelirm kambersz düqn mü olur :D

Cengizt

Cengizt

Üye
Ben de gelmeyi düsünürüm...(Almanya Münihte oturdugum halde) :hmmm Önümüzdeki ayin sonunda 3 Hafta istanbula gidecegim, is icin...

Bende Tanismayi isterim tabi...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
pınarcm seN geLırsen Yanında TabureNı de geTr :D oLabıLır ßu arada :)

minoo

minoo

Üye
Neden tbure qtirmki anlamadm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt