Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması 9 Nisan Cumartesi Yer:Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hodri meydan ...Yer İstanbul - Beşiktaş .
Rest çekiyorum evet . Yiyebilecek varsa buyursun , bekliyor olacağım . :)

Burak

Üye
:hmmm

burki filan tanışıyormuyuz acaba ?

----------Eklendi @ 15:23:38 ---------- Yazıldı @ 15:23:20 ----------

bana yanlızca dostlarım burki diyebilir :hmmm

----------Eklendi @ 15:24:09 ---------- Yazıldı @ 15:23:38 ----------

ali abi :naughty:

:yavrum: :kro2:

Sidretül Münteha

Üye
Tanısmamız gerekmez burak ısımlı olanlara ben hep burkı derım o zaman söyle dıyelım mı ? madem tanısmıyoruz lafımın bı kısmını alıp yorum yapma :) olurmu böle sacmalık tabiki olamaz .. Hıı sen benı tanımıyor olabılırsın ben tanıyorum senı merak etme 2oo9 üyesi :) gercı haklısın nıck degısık hatırlamıssın..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sıkıntı yapmayın yahu .
Eğlencenize bakın . Burak kardeşim , seni merak ediyorum açıkcası .:D

Burak

Üye
tamam tamam hatırladım ben seni.

:ah

ayrıca hatırlarsan sana geçen sene demiştim ben bana burki deme diye ? sende ben seni diğer burki ile karıştırdım falan demiştin.tamam demiştim.
unutmuş olabilirsin insanlık hali ama bundan sonra bana burak de. ayrıca dostum olanlar kendisini bilir ve istedikleri şekilde konusabilirler benimle. fotograf mevzuna gelince bir kişi daha bana demişti aranızda boşluk bırakın ben kendimi oraya yerleştiricem diye.bunu demek istedim. ali abiminde dediği gibi ısmarlama fotograf çekmiyoruz. istersen gelebilirsin yarın sabah.

----------Eklendi @ 15:33:23 ---------- Yazıldı @ 15:32:49 ----------

DiaBLoS™;3353775' Alıntı:
Sıkıntı yapmayın yahu .
Eğlencenize bakın . Burak kardeşim , seni merak ediyorum açıkcası .:D

:naughty:

kaynaşırız yarın sabah abi :ehe

Sidretül Münteha

Üye
amam tamam hatırladım ben seni.
:ah

ayrıca hatırlarsan sana geçen sene demiştim ben bana burki deme diye ? sende ben seni diğer burki ile karıştırdım falan demiştin.tamam demiştim.
unutmuş olabilirsin insanlık hali ama bundan sonra bana burak de. dostum olanlar kendisini bilir ve istedikleri şekilde konusabilirler benimle. fotograf mevzuna gelince bir kişi daha bana demişti aranızda boşluk bırakın ben kendimi oraya yerleştiricem diye.bunu demek istedim. ali abiminde dediği gibi ısmarlama fotograf çekmiyoruz. istersen gelebilirsin yarın sabah.

Banane dostlarından :D ben tek sana değil herkese derim alla allaaa yaaa yarın sabah bi neden ile gelemiyorum zaten emın ol yer bırakmazdım o resımde sana :D ellaam yaaa neyse laf dalasına gırecek halım yok necmati yapar gorende ınsan değiliz sanar yaaa tövbe :)

Sıkıntı yapmayın yahu .
Sıkıntıya sen zaten sebep oldun Ali sağlık olsun dert yapmıyorum ufak tefek luzumsuz durumlar bunlar :)

canturgay

canturgay

Üye
geldi demek o gün :D hadi size iyi buluşmalar

Burak

Üye
senin neden gelmediğini zaten biliyorum ben. uzatmaya gerek yok vesselam.

aa :D turgay abi nerelerdesin sen ya :D
çok sağol. senin şehir uzaak olmasa beklerdik abi senide :D

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Off melek burak tartısmayın ...

• Beğen
Tepkiler: minoo

Burak

Üye
uslubunuda hiç begenmedim ayrıca vesselam

Sidretül Münteha

Üye
Tartışmadık Necmati yaa :) bende senın uslubunu begenmedım Burak...
Neyse olur böyle bazen yaşanılır bu tür durumlar dert yapmıyorum.
Yanlış anladıysan kusura bakma :)

minoo

minoo

Üye
Bu konu git gide şahsi tartışmalara döndü arkadaşlar :hmmm

Sidretül Münteha

Üye
Tartışma yok pınar sorun yok benım ıcın :)

Burak

Üye
bu uslup konusunu seninle bir kere daha tartısmıstık. uzatmanın anlamı yok. iyi forumlar.

Sidretül Münteha

Üye
Tartışmadık sadece ısım olayını konusmustuk oda uslup değildir neyse yaa sanada :)

minoo

minoo

Üye
Vesselάm;3353808' Alıntı:
Tartışma yok pınar sorun yok benım ıcın :)
Konunun amacından saptığından bahsediyorum ben. Daha önce yöneticiler tarafından defalarca uyarıldı konu dışı muhabbetler yasak diye.
Lütfen sorununuz varsa özelden ya da profilden halledin.

Burak

Üye
unutkan üye :)

sana ilettiğim son mesajımda bu olsun. :locked:

canturgay

canturgay

Üye
senin neden gelmediğini zaten biliyorum ben. uzatmaya gerek yok vesselam.

aa :D turgay abi nerelerdesin sen ya :D
çok sağol. senin şehir uzaak olmasa beklerdik abi senide :D
hep ben geliyorum abisi bi kerede siz gelin :ehe inşallah şu ankara konya hızlı tren seferleri başlasın bi de eskişehir- istanbul hattı yapılsın 2015 gibi istanbul buluşmalarında varım Allahtan bi mani gelmezse :D

Burak

Üye
hep ben geliyorum abisi bi kerede siz gelin :ehe inşallah şu ankara konya hızlı tren seferleri başlasın bi de eskişehir- istanbul hattı yapılsın 2015 gibi istanbul buluşmalarında varım Allahtan bi mani gelmezse :D

abi gerek yok ya o kadar beklemeye.

otobüse bin gel :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

2015 e ne kaldı ki şurada .:ehe
O zaman da bir buluşma planlarız Turgay ım . :D