İstanbul Baro Avukatları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İstanbul Baro Avukatları
Av.Doç.Dr.Ümit KOCASAKAL (18025)
1966 yılında Köln'de doğdu. 1986 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre serbest avukatlık yaptıktan sonra 1995 yılında Galatasaray Üniversitesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku asistanı oldu. 2000 yılında Karapara Aklama Suçu konulu teziyle doktor, 2005 yılında Avrupa Birliği Ceza Hukukunun Esasları çalışmasıyla da doçent oldu. Çeşitli üniversitelerde dersler verdi. Yayımlanmış çok sayıda makale ve yazısı bulunmaktadır.2004-2006 döneminde İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı olarak görev yaptı. 2008-2010 döneminde İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Halen Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Ceza ve Ceza Usul Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı olarak öğretim üyeliğini sürdürmektedir. Fransızca bilir.
E-posta: [email protected]

BAŞKAN YARDIMCISI
Av.Mehmet DURAKOĞLU (14102)
1956'da Sivas'ta doğdu. Ankara Atatürk Lisesini bitirdi. 1982'de
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1986'da serbest avukatlığa başladı. Dış Ticaret alanında sertifika programları dersleri verdi. Aynı konuda yayınlanmış makaleleri vardır. İstanbul Barosu İnsan Hakları Yürütme Kurulu Ūyeliğinde bulundu. 2004'de İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
2006'da Baro Başkan Yardımcısı oldu. ÇYDD Üyeliği ile SODEV ve TÜSES yönetimlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
E-Posta:[email protected]




GENEL SEKRETER


Av.Hüseyin ÖZBEK (16214)
1951 yılında Kastamonu'da doğdu. Çorum Öğretmen Okulu sonrası Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünde öğrenim gördü. Edebiyat öğretmenliği yaptı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 2002-2004 arası İstanbul Barosu Baro Meclisi ve İnsan Hakları Merkezi yürütme kurullarında bulundu. 2004-2006, 2006-2008, 2008-2010 dönemlerinde İstanbul Barosu Yönetim Kurulunda Genel Sekreterlik görevini yürüttü. Roman, öykü çalışmalarını sürdürmektedir. Deneme ve eleştiri türünde yayınlanmış kitapları vardır. ÇEKÜL -Çevre ve Kültürel Değerleri Koruma Vakfı- Yüksek Danışma Kurulu Üyesi, 68’liler Birliği Vakfı Danışma Kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Serbest avukat olarak çalışmaktadır.
E-Posta:[email protected]




SAYMAN
Av.Ufuk ÖZKAP (16553)
1963 yılında İstanbul'da doğdu. Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Barosu Medya Komisyonu, Avukat Hakları Merkezi ve Sultanahmet Bölge Temsilciliği görevlerinden sonra, 2008-2010 döneminde İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Sayman üyeliği görevinde bulundu. İstanbul Barosu Basketbol takımı kurucularından olup, halen Arabuluculuk Kanununa karşı çalışan kurul üyesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyesi ve İstanbul Barosu Sayman Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Evlidir. Serbest Avukat olarak çalışmaktadır.
E-Posta:[email protected]




ÜYE


Av.Füsun DİKMENLİ (8819)
1951 doğumludur. Evli ve iki çocuğu, üç torunu vardır. 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.1994-1996 döneminde İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulundu. Daha sonra dört yıl Staj Eğitim Merkezinde Medeni Hukuk Bölüm Başkanlığı yaptı ve Medeni Hukuk derslerine girdi. Bir dönem İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Yürütme Kurulu Üyeliği, bir dönem Baro Meclisi Divan Üyeliği ve bir dönem de Baro Meclisi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. İki dönem İstanbul Barosu Delegesi olarak çalıştı. İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi ve TBB delegesi olarak görev yaptı.
E-Posta:[email protected]




ÜYE
Av.Aydeniz Alisbah TUSKAN (10048)
1950 İstanbul doğumludur. 1973 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Banka avukatlığı ile başladığı meslek hayatına serbest avukat olarak devam etmektedir. 1996-2000 Türk Hukukçu Kadınlar Derneği Başkanlığı, 2007-2009 Dönemi Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Sözcülüğünü yapmıştır. İstanbul Barosu Tüketici Hakları Merkezi Kurucu Başkanı ve Türkiye Baroları Kadın Hukuku Komisyonları kurucu üyesidir. 2004-2006 Dönemi İstanbul Barosu Kadın Komisyonu Başkanlığı yaptı. Halen İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanıdır. Staj Eğitim Merkezi ve Bahçeşehir Üniversitesi Toplum Akademisinde Tüketici Hakları dersi vermektedir. TBB İstanbul Barosu delegesidir. Evli olup, 1 kızı vardır.
E-posta:[email protected]



ÜYE

Av.Başar YALTI (14464)
1954 Yılında Erzurum - Aşkale’de doğdu. 1974 yılında Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. 1986 yılında kendi isteği ile istifa ederek T.S.K.’nden ayrıldı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1980 yılında bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde kamu hukuku dalında yüksek lisans yaptı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Hukuku dalında doktoraya başladı. Halen “Avukatlar İçin Öngörülen Disiplin Suç Ve Cezaları Ve Adil Yargılanma İlkesi Işığında Disiplin Yargılamasının Değerlendirilmesi”konulu doktora tezini yazmaktadır. 1986’da serbest avukatlığa başladı. 2005-2009 tarihleri arasında TBB Disiplin Kurulu üyeliği yaptı. İstanbul Barosu Yayın Kurulu üyeliği ve S.E.M.’nde öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Avukatlık Hukuku dersi verdi. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde üyelikleri bulunmakta olup, Yeni Yaklaşımlar Platformunun kurucu üyeleri arasındadır. Evli ve iki kız çocuk babasıdır.
E-Posta: [email][email protected][/EMAIL]


ÜYE
Av.Turgay DEMİRCİ(15614)
1963 Zonguldak doğumludur. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Barosu Spor Komisyonu Başkanlığı, Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyeliği ile Meslek İlkeleri ve Uygulamalı Avukat Bölümü öğretim görevlerini üstlenmiştir. Bir dönem Türk Ceza Hukuku Derneği Yönetim Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı yapmıştır. Halen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü İstanbul İl Ceza Kurulu Üyesi olup, Mesleki dergi ve kitaplarda yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 2008-2010 döneminde İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Arnavutköy Polis Meslek Okulunda dersler vermektedir. 1989'dan bu yana Serbest Avukatlık yapmaktadır. Halen Türkiye Barolar Birliği CMK Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Batur adında bir oğlu bulunmaktadır.
E-Posta:[email protected]


ÜYE

Av.Özlem AKSUNGAR (21307)
1969 yılında İzmir’de doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Kadıköy’de serbest avukatlık yapmaktadır. İstanbul Barosunda 2006-2008 yılları arasında Kadıköy Bölge Temsilciliği yapmış olup; İstanbul Barosu Kalite Koordinasyon Merkezi; Mevzuatı Araştırma ve Geliştirme Komisyonunda yürütme kurulu üyeliği yapmıştır. Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmaktadır.
E-Posta: [email][email protected][/EMAIL]

ÜYE
Av.İsmail ALTAY(21826)
1970 Giresun doğumludur. İ.Ü. Hukuk Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans; Bilgi Üniversitesi S.B.E.’nde Ekonomi Hukuku, Marmara Üniversitesi B.S.E.nde Sermaye Piyasası ve Borsa Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Banka ve finans kurumlarında avukatlık yaptıktan sonra, serbest avukat ve bilirkişi olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Marmara ve Doğuş Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Finans hukuku ve spor hukuku alanında yayınları bulunmaktadır. İstanbul Barosu Kamu, Kurum ve Bağlı Çalışan Avukatlar Komisyonu ile Cumhuriyet Hukuku ve Kültürü Merkezi’nin başkan yardımcılığı görevlerini yaptı. Kurucusu olduğu İstanbul Barosu Bankacılık ve Finansal Kurumlar Komisyonu’nun Başkanlığı görevini yaptı. Spor Hukuku Enstitüsü kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, T.Milli Paralimpik Komitesi ile T.Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Hukuk Kurulu üyelikleri görevlerini sürdürmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.
E-Posta: [email protected]





ÜYE

Av.Hasan KILIÇ (30497)
Genç Avukatlar Birliği Baskanlığı görevini yürüten Hasan Kılıç DAÜ Hukuk Fakültesini Şeref Öğrencisi derecesinde bitirmiş ve halen İstanbul Bilgi Üniversitesinde İnsan Hakları Hukuku bölümünde Yüksek Lisans öğrenimine devam etmektedir. Baro Meclisi Üyeliği, Bölge temsilciliği, Avukat Hakları Merkezinde Genel sekreterlik, Başkan Yardımcılığı ve Başkanlık görevini yürütmüştür. Ayrıca İstanbul Barosu CMK Kordinatörlüğü, Medya Komisyonu ve Çocuk Hakları Merkezi Yürütme Kurulunda görev yapmıştır. İnsan Hakları Merkezi, MAHKİM Üyeliği ve Fikri ve Sinai Haklar Merkezi üyeliğinde bulunmuştur. ÇYDD, TGB ve USTKB üyesidir. HGB Dergisi Genel Yayın yönetmenliği görevini yürütmektedir.
E-posta: [email protected]
 


HaqperesT

HaqperesT

Üye
dindarlari es gecen barodan adalet beklemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt