İstanbul 2023 Yarışı 3D - HD ( Yarış Oyunu )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstanbul 2023 Yarışı 3D - HD ( Yarış Oyunu )
İstanbul efektlerini bünyesinde barındıran yarış oyunu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: exsisifir ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Paylaşım için teşekkürler fakat caps olsaydı daha güzel olurdu ...

B_JUDAS

B_JUDAS

Üye
caps plssss

teror300

Üye
Biz caps istiyok amaaaa :D

cs1453

cs1453

Üye
kAPSS piliiis:naughty:

teror300

Üye
Keşke bi de konuya dönüp baksa bi... Ayrıca yanlış anlama Cestlavie , ama lütfen çatır çatır bilgisiz resimsiz konular açıp durma lütfen. senden başka kullanıcı bulamıyorum sayfalara bakarken. Lütfen bak mesaj sayını çoğaltmaya çalışma bilgisiz resimsiz oyun koyup beğeni kazanmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz merak etme.

blacktalon

blacktalon

Üye
deneyen var mı bunu nasıl bişey?

rstsn

rstsn

Üye
ben vodafone 945 de yüklemeye çalıştım ama uygulama yüklenemedi dedi :ağlarım:

61semih

61semih

Üye
Keşke bi de konuya dönüp baksa bi... Ayrıca yanlış anlama Cestlavie , ama lütfen çatır çatır bilgisiz resimsiz konular açıp durma lütfen. senden başka kullanıcı bulamıyorum sayfalara bakarken. Lütfen bak mesaj sayını çoğaltmaya çalışma bilgisiz resimsiz oyun koyup beğeni kazanmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz merak etme.

avukatlıgını yapmak bana duşmez ama adam sıte yonetıcılerınden.mesaj sayım yukselsın dıye bır endısesı olacagını sanmıyorum2.ise eleştirilerınde haklılık var yok değil ekran goruntusu koysa daha güzel bir paylaşım olur yada youtube den vıdeolarını eklıyebılır

ylönen

Üye
avukatlıgını yapmak bana duşmez ama adam sıte yonetıcılerınden.mesaj sayım yukselsın dıye bır endısesı olacagını sanmıyorum2.ise eleştirilerınde haklılık var yok değil ekran goruntusu koysa daha güzel bir paylaşım olur yada youtube den vıdeolarını eklıyebılır

madem avukatlık yapıyorsun sen bi zahemt indir oyna çalışıosa bize söyle bizde indirelim...

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Bu oyunu yükledim. Araba havadan yola düşüyor ve öyle kalıyor. Ne amaçla yapılmıştır anlayamadım. Hiçbir hareketlilik yok.

!8R@H!W

Üye
ben denedim çalışmadı

Yigit315

Yigit315

Üye
madem avukatlık yapıyorsun sen bi zahemt indir oyna çalışıosa bize söyle bizde indirelim...

Kardeş okuma yazmada bi sorunun mu var senin?Adam demişki Avukatlığını yapmak bana düşmez. Sende avukatlık yapma diyorsun.Sırf bişiler indirebilmek için üye oluyorsunuz siteye sonrada ahkam kesiyorsunuz burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...