kıyamam ya ben varım korkma sağa dön 11 adım at mangal yapıyorum görürsün zaten dumanıçok kaldım yanlız ama ormanda değil.ağlarım ve çok korkarım ben.
şimdi bile korktum![]()

delisin sen yaaakıyamam ya ben varım korkma sağa dön 11 adım at mangal yapıyorum görürsün zaten dumanı![]()

Koptumm Yaaasağa dön 11 adım at mangal yapıyorum görürsün zaten dumanı![]()

sendemi düştün şimdi sana tarif edecem gel yanımaBir köşeye kıvrılıp sabahı beklerim sanırım.. Bu arada vahşi hayvanlara yem olmazsak iyi..![]()

kafayı sizde benle bozdunuz ha
mangal iyi gidiyor ne yapalım açlıktan ölelimmi![]()

Ayy Kafayıı Yerdım Benn Tekk Bekleyemezdim..Bir köşeye kıvrılıp sabahı beklerim sanırım.. Bu arada vahşi hayvanlara yem olmazsak iyi..![]()
Hemşoo Ellaaamm Ooeyii yerimizi bulduk .2011 ıssız ormanda geçirecez ellaham ki ... 2012 de de bi kuzey kutbu yaparız artık![]()

al buyur öldür ye kanım aksa zaza değilimVesselάm;3257624' Alıntı:Birbirimizi Öldürürüz Artık Yemek İçin![]()

pis vampir al iç yeter ki bana dokunmaVesselάm;3257655' Alıntı:Yaaa Seni Öldürmeme Gerek Yok
Kanını İçsemm Yeter![]()

sendemi düştün şimdi sana tarif edecem gel yanıma
karşıdaki büyük ağacı görüyonmu ağaca göre 35 derece sola dön 1 km yürü orada bir çiftlik olacak oraya gel yanımda bukette var![]()