Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsrail Ürünleri Listesi - Amerika Ürünleri Listesi
Sponsorlu Bağlantılar
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İsrail Ürünleri Listesi - Amerika Ürünleri Listesi
&&BERKAY&&
Üye
yerli malı haftasında ne kulanıcaz bilmiyom
ism@il 54
Üye
bp= british petroleum değil mi? Yani İngiltere'yle ilgili bişey olması lazım. Ayrıca Windows'u bu listede görmek beni şaşırttı.
MAVERİCKS
Üye
alfa romeo da israil malı ... o niye yok burda
zaza
Üye
İpana da olması lazım bidaha nescafe içmeyip almayacam
bu ürünlerin pekçoğunu kullandım,kullanırım da kullanıp kullanmamak mesele değil, asıl mesele g*t kadar ülke üretip dünyaya açılıyorda acaba biz ne yapıyoruz sorun burada
levasinay
Üye
yh yani bunlar ne ya
PhyscoDevil
Üye
danone ve pepsi fransız malı değilmi?
greenmile
Üye
danone fransız pepsi amerikan
Starsley
Hepsı aynı bunların
arslansem
Üye
İsrail ya da Amerika yaramazlık yaptığında aklımıza 'kullanmayalım bunları' diye gelen geçici heves..Sonra unutur herkes..
greenmile
Üye
el mahkum kullanılacak alternatifleri ya yok yada çok dandik
arslansem
Üye
Çoğu için öyle evet
' KalendeR '
Üye
Bu liste az bile
KaTLeDeN67
Üye
nedense hep en iyi markalar
1_9_0_5
Üye
hacı şakir'i de yaz siz şimdi ona da israil malı dersiniz
dünyadaki tüm markaları yazmışsın hiç araştırmadan
ayrıca israil üretse bile adamlar iyi yapıyor, daha iyisini sen yap senin malını ben alayım
PhyscoDevil
Üye
Evet listede yanlışlıklar var.
greenmile
Üye
alacaksın tabi ya bazı şeyleri sorgulamadan önce mesela israil devleti nasıl kuruldu bunları araştırmak lazım
bu ürünlerin pekçoğunu kullandım,kullanırım da kullanıp kullanmamak mesele değil, asıl mesele g*t kadar ülke üretip dünyaya açılıyorda acaba biz ne yapıyoruz sorun burada
gıdalar falan neysede... elektronik ürünlerde, yazılımda falan başka çaremiz yok.
sakın Türk malıda var demeyin...
şunu biliyorum ki Türk malı olarak geçen elektronik cihazların tümünün sadece dışı ( kaplaması ) Türk malı.
içini açtığımızda gözümüzle gördüğümüz bütün parçalar yabancıdır. en basititnde Türkmalı işlemci yoktur mesela.