İsrail Dalga Geçiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TopFury

TopFury

Üye
Savaşa falan girmeyelim de, başka bir isteğim yok...
İsrail savunma bakanı Türkiyeyi vururuz diye göz dağı vermiş...
Kaynak: Akşam haberleri...

haltie

haltie

Üye
vururda 1 güne israil diye bir şey kalmaz sadece biz değil bütün orta doğu tetikte israil için sanırım o hatayı yapamaz

bir video var israil ssavunma bakanlığ sözcüsü ingiliz gazeteci diyor yeni bir yardım gemisi türk savaş gemisiyle birlikte gelecek ne diyorsunuz adamın eli ayağına dolaşıyor kekeliyor bu yeterli sanırım

TopFury

TopFury

Üye
Evet duydum.
''Bu savaş demek olur'' diye karşı çıkmış...
Uluslararası sulardan bile haberleri yok, ülke kurmuşlar bir de...

arslansem

arslansem

Üye
Dünyada saygınlığımız gereksiz yere yerlerde..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
3. dünya savaşı çıkacak gibi görünüyor yakındır zaten buda kıyamet olur dünya kaldıramaz bu savaşı

Revengeful

Emekli Yönetici
Türkü Türkten başkası yıkamaz uleyn :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
büyük Türkiyeye doğru adım adım:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
:turkiye:

arslansem

arslansem

Üye
Duygularımız öyle söylüyor ama yaşananlar tam tersini gösteriyor maalesef

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama tüm yahudilerde kötü değil bunuda unutmamak lazım

TopFury

TopFury

Üye
Tabi ki genelleme yapmıyoruz.
Biz kimseler gibi milleti dini, dili, ırkı ile genelleyerek hor görecek değiliz burada...

Aman abi ne 3. dünya savaşı çıksın ne büyük Türkiye olsun gözünüzü seveyim.Herkes olduğu yerde kalsın sınırını korusun ama herkes akıllı efendi olsun...Bunca teknoloji ile savaşa girersek eski savaşlar gibi olmaz dünyayı çürütürüz gerçekten...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
haklısın .Ayrıca Türkiye Cumhuriyetine zayıf ve sıradan bir 3. dünya ülkesi diyordum ne kadar haklıymıssım.Güya Tr misilleme yapacaktır israil kondurdu misillemeyi haha oh olsun TR:D
ancak bağırıp çağırıyorlar Onu İranda yapıyor uganda da :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizim kimsesin toprağında gözümüz yok ama bakınız içte 3 harfli örgüt dışarda bunlar eğer bişeyler yapmazsak elimizdeki cennet vatanda gidecek bakınız olaz sadece buda değil geçen yıllarda israil bikaç askeri kaçırıldı diye bir ay lübnanı bombaladı ve bu israil üç harfli örgüte alenen apaçık en büyük desteği vermekte sayısız askerimiz şehit olmakta biz barış istedikçe onlar üzerimize geliyo artık uyanalım bana değmesen yılan bin yaşasın aman huzurum kaçmasın dönemi bitmiştir bişeyler yapma vakti gelmiştir ve geçmektedir yarın çok geç olabilir:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
ben şunu anlamadım biz silahlı komandoları bir süre rehin aldık bunu nasıl yaptık ya :ehe Ve israil komandosuda özel eğitimlidir elleri bağlı iken bile adamın şah damarını ağzı ile koparabilecek kadar eğitiliyor . Ama bizim sivillere karşı bişe bile yapamıyolar :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bizde onu dıyoruz bağırıp çağırmayla iş olmaz güvenlik konseyını topladı israili kınattırdı ee gücü buna yetmiş çok şükür Trnin:D
uluslar arası sularda 9 vatandaşını öldürüyorlar misillemeyi yapamıyor bağırıp çağırıyor.Boykot ederler diye bekledim ama nafile onuda yapmadılar hatta 1 ay içinde 3-4 tane insansız uçak alacaklar sövdükleri israilden haha UGANDA bile böyle yapmazdı ya:d

TopFury

TopFury

Üye
Birşeyler yapma zamanı ancak bu harp olmamalı kati suretle...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şu an ki şartlar içinde Savaş dışında ne gibi bi çözüm olabilirki:hmmm

TopFury

TopFury

Üye
Savaş bir çözüm müdür yani?

Revengeful

Emekli Yönetici
mal mal bakmamız gerekiyor orası kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...