israil askerleri Sınırdaki Türk Bayrağını indirdiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
israil askerleri Sınırdaki Türk Bayrağını indirdiler

Filistinlilerin sınıra astığı Türk bayrağı, İsrailli askerler tarafından indirildi.

İsrail’in uluslararası sularda Gazze’ye yardım götüren konvoya düzenlediği kanlı saldırının ardından Filistinliler, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte sokaklara döküldü. Filistinlilerin sınıra astığı Türk bayrağı, İsrailliler tarafından indirildi.

İsrail'in uluslararası sularda Gazze'ye yardım götüren konvoya düzenlediği kanlı saldırının ardından Filistinliler, yoğun protesto gösterine başladı. Çok sayıda kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla birlikte sokaklara döküldü.

Bu arada sınıra asılan Türk bayrağı dikkat çekti. Filistinlilerin sınıra astığı Türk bayrağı, İsrailli askerler tarafından indirildi.

Gazze limanı bayrak ve pankartlarla dolduruldu

Geminin yanaşmasının planlanlandığı Gazze limanı bölgesinde Türkiye ağırlıklı bayraklar dikkat çekiyor. Limanda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin yer aldığı, Türkçe ve İngilizce, "Özgürlük filosu kahramanları, hoşgeldiniz" yazan pankartlar asılmıştı.

Lübnan sokaklara döküldü

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta yüzlerce kişi, İsrail’in, Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırmasını protesto etti. Lübnanlı, Filistinli ve Türklerden oluşan grup, BM binası önünde düzenlediği gösteride İsrail’i lanetledi, Türkiye’yi öven sloganlar attı.
Yaklaşık bir saat süren protesto gösterinde dev Türk bayrağı açıldı.

Bu arada konvoydaki Lübnan sorumlusunun yaralılar arasında olduğu belirtiliyor.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
3.Dünya Savaşı bunların yüzünden çıkacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kınıyorum ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Artık dur demek gerek bunlara pkk ya bile açık açık destek veriyorlar:sinir

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar fotogaleride diğer resimlerde vardı foruma eklemedim içim el vermedi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yeter ama haa nerede başbakan bakmıyomu bunlara yeter saldırmamız lazım artık bunlar iyice işi abartttı

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ah ulan ahhh :@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Basbakanla ne alakası var, cumhurbaşkanı desen yine bir nebze mantık arardik ...
Genel Kurmay ile görüşmeler sürüyor, bu millet Allah la güreş tuttuğunu ve berabere kaldığını savunuyor Israiloğulları da burdan geliyor zaten ... Bu millet bunu düşünüyorsa diğer milletlerin itaati altına girer mi, girmez ...
Bunlara laf anlatamazsınız, ilerde Türkiye nin güney doğuşuna kadar gelecekler ve o zaman kıyamet kopacak o zamana kadar sabredelim :)
Bütün binalar, hayvanlar, taşlar, topraklar, ağaçlar (bir tanesi hariç) arkamda bir yahudi var diyecek hiçbir yere kaçamayacaklar ... Bunların gotü kasınmaya devam ettiği sürece o gün yakındır ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ah hitler ah :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...