Ermeniler Lübnan'da Türk bayrağı yaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ermeniler Lübnan'da Türk bayrağı yaktı
Lübnan'da yaşayan Ermeniler, sözde "Ermeni soykırımı"nı kınamak için protesto gösterisi düzenledi.
24.04.2012 16:58

Lübnan'da yaşayan yaklaşık 8 binden fazla Ermeni, bugün Beyrut'taki Ermeni Kilisesi'nde bir anma toplantısı düzenledi. Burada konuşan Ermeni Katalikosu Aram I, Türkiye'nin dünyanın bir çok ülkesinde diplomatik gücünü kullanarak, Ermeniler'i susturmak için çaba harcadığını iddia etti.
POLİS ÖNLEM ALDITürkiye'yi Ermeniler'in haklarını vermeye ve sözde "soykırımı" tanımaya çağıran Katalikos'un açıklamalarından sonra yaklaşık 8 binden fazla Ermeni, Taşnak, Hunskak ve Ramgavar siyasi partilerinin düzenlediği gösteriye katılmak için Rabieh semtinde bulunan Türk Büyükelçiliği binasına hareket etti. Elçilik binasına çıkan sokaklarda, Lübnan asker ve polisi tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle göstericiler, binaya yaklaşık 200 metre uzakta gösteri düzenledi.
Çevrede güvenlik önlemi alan polislerin üzerine yumurta, maytap ve taş atan göstericiler, daha sonra yanlarındaki getirdikleri Türk bayrağını yırtarak ateşe verdiler.
Türkiye aleyhine sloganlar atan grup, protestoların ardından dağıldı. ensonhaber

Astrosman

Astrosman

Üye
Böyle milletin ALLAH belasını versin :@

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Satılmış beyni yıkanmış saf insanlar acıncak durumdasınız.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yaksınlar Kardeşim Takmayın Kafanızı Önce Bayrağı Sonra Ülkelerini Yaksınlar Boşverinn...

yutkun

yutkun

Üye
nefret ediyorum benim bayragımı yakanlardan benim bayragım kutsaldır... bi kaç kendini bilmez çapulçu bunlar
:off:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Onlar o bayrağı değil kendi kişiliklerini, değerlerini ve insanlıklarını yaktılar :off:

Eykul

Eykul

Üye
acinacak haldesiniz... Bu kadar alcalmaya gerek varmi... Boyle hareketi sadece sizin gibiler yapar... Yazik size... Korktunuz mu gercek ortaya cikacak diye :D yazik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben de acıyorum sadece.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bizimkilerde hepimiz ermeniyiz diye slogan atsın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bayrak şandır, şereftir, namustur ve candır hak edene,
Bayrak kutsaldır, gönülde sevginin tortusudur bilene,
Sahip çık şehidimin örtüsüne, bıraktığı kanlı emanete.
Bayrağı düşürme koru, vatan gibi namus gibi her yerde,
Kutsaldır o bez deyip geçme, çünkü kan ile verildi ceddime.
M.Gökçen...

Eykul

Eykul

Üye
Bayrak şandır, şereftir, namustur ve candır hak edene,
Bayrak kutsaldır, gönülde sevginin tortusudur bilene,
Sahip çık şehidimin örtüsüne, bıraktığı kanlı emanete.
Bayrağı düşürme koru, vatan gibi namus gibi her yerde,
Kutsaldır o bez deyip geçme, çünkü kan ile verildi ceddime.
M.Gökçen...

Brillant!

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
arkadas ermeni işte bunlardan başka ne beklenir? 80 90 yıl önce anadoluda ruslar ve fransızlarla birlikte katliam yaptılar, komşularını öldürdüler 15 sene öncede azerbaycan da...ermeni'den dost olmaz, olur diyen kendini kandırır.hepimiz ermeniyiz diye ortalıkta gezen tiplerln bunlardan zerrece farkı yoktur.ermenilerin içlerinde istisnalar yok denecek kadar da olsa vardır belki o ayrı. bugün elerine fırsat geçse hepimizi öldürürler. buna 90lı yılların basındaki hocalı katliamı gibi çok yakın tarih delildir, kanıttır.

• Beğen
Tepkiler: ismayilov_1995

ismayilov_1995

Üye
arkadas ermeni işte bunlardan başka ne beklenir? 80 90 yıl önce anadoluda ruslar ve fransızlarla birlikte katliam yaptılar, komşularını öldürdüler 15 sene öncede azerbaycan da...ermeni'den dost olmaz, olur diyen kendini kandırır.hepimiz ermeniyiz diye ortalıkta gezen tiplerln bunlardan zerrece farkı yoktur.ermenilerin içlerinde istisnalar yok denecek kadar da olsa vardır belki o ayrı. bugün elerine fırsat geçse hepimizi öldürürler. buna 90lı yılların basındaki hocalı katliamı gibi çok yakın tarih delildir, kanıttır.

Tesekkur ederim Abi cok guzel yazdin.

Ben bide bu dunyaya aciyorum 90 ci yilda olan kanitlari video ve fotograflari elimizde olan bi soykirimi dunyaya duyuramiyoruz ama bu ermeni itleri yapilmayan sozde soykirim diye ortaligi kaynatiyorlar.

bu alcaklarin bi askeri olse dunya ayaga kalkar bizim 20% topragimiz gitti
Hocali 26.02.1992
Susa 08.05.1992
Lacin 18.05.1992
Hocavend 02.10.1992
Kelbecer 02.04.1993
Agdere 17.06.1993
Agdam 23.07.1993
Cebrayil 23.08.1993
Fuzuli 23.08.1993
Kubadli 31.08.1993
Zengilan 29.10.1993

Goruyorsunuz hepsi 92 dn bu yana bunu goren sadece biz 2 mizmiyiz (Turkiye ve Azerbaycan olarak diyorum)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ermeneliri hadi anladımda, aramızdaki kanı bozuklara diyecek söz bulamıyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye
Herşey tamam kişi vatanını korumak ister de bizimkiler ne ayak ? slogana bak ''hepimiz ermeniyiz'' bu ne ya iyi o zaman o üstünde şanlı bayrak bulunan kimliği de kullanma hatta bu topraklarda durma defol git burdan , ama şimdi biz bunların bez parçasını yaksak ''ırkçı'' oluruz doğrumu :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...