arslansem
Üye
Beni tanımıyorsunuz tamam mı birinden kaçıyorumsakın ismimi söylemeyin ...
![]()

![]()

![]()

Tamam Bilal isminin Bilal olduğunu kimseye söylemek yok. Ee Bilal daha daha nasılsın Bilal.![]()

iyiki bir söylemeyin dedik yani 4 kere söylemişsin bravo![]()

Maskeli Beşleri hatırladınız mı ?![]()

Banka soygununda öyle bir replik vardı. İsim kullanmayalım Tezcan, sende kullanıyorsun Murat falan diye
n:Ben teşekkür ederim Mahmut. Sosyal ortam ne kadar genişlerse o kadar çok arkadaşımızı siteye kazandırabiliriz. 2.500.000 den fazla üyesi olan ve kendini en iyi forum sitesi olarak ilan eden sitede bu tip arkadaşlıklar kurulmuyor. Sadece içi boş milyonlarca mesaj ve içi boş üyelikler. Madem burada birşeyler paylaşıyorsak arkadaşlıkları da paylaşabiliriz. Bu sıcak ve samimi ortamı her yerde bulamayız.

konu çok güzel br de yaşlar yazmıyor bazılarda o da olsa tam olacak çünkü hitap açısından sıkıntı

Ben teşekkür ederim Mahmut. Sosyal ortam ne kadar genişlerse o kadar çok arkadaşımızı siteye kazandırabiliriz. 2.500.000 den fazla üyesi olan ve kendini en iyi forum sitesi olarak ilan eden sitede bu tip arkadaşlıklar kurulmuyor. Sadece içi boş milyonlarca mesaj ve içi boş üyelikler. Madem burada birşeyler paylaşıyorsak arkadaşlıkları da paylaşabiliriz. Bu sıcak ve samimi ortamı her yerde bulamayız.
Bir çok forumda alt-üst tabaka mevcuttur, bunu siz üyelerimiz sayesinde MaxiCep ile kırmış durumda, Farkımız ismimiz(maxicep) değil, sizler gibi üyelerimizin olması. Bu nedenle sizce Türkiye'nin en büyük forum sitesi MaxiCep'tir, çünkü böyle ortam diğer forumlarda yok desek yalan olur mu arkadaşlar Bu güzel düşünceleri paylaşan bir başka forum var mı, bilen söylesin![]()
![]()
işte burası 
Ben biliyorum.
işte burası
![]()

)

İŞİN ESPİRİSİ TABİİyaş konusuna bende katıLıyorum. isim - yaş gerekLi.konu çok güzel br de yaşlar yazmıyor bazılarda o da olsa tam olacak çünkü hitap açısından sıkıntı