işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
szr_fb1907

szr_fb1907

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi
Arkadaşlar Bu Motorola Telefonlarina Windows Vista / Xp Filan Yüklüyorlar Bu Nasil Oluyor.
Nasil Yani Telefonu Bilgisayar Gibi Kullana Biliyoz Mu

a21a

a21a

Emekli Yönetici
telefona windows yüklenmez.. ya tema yüklenir xp görünümlü veya windows mobile işletim sistemli telefonlar var.. motorola nın bazı modelleri mobil işletim sistemli..:spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
inanma böyle şeylere,masal masal hurafe onlar,hem sen fenerlisin akıllı adamsın...:spr

(bu arada ben beşiktaşlıyım, niyemi söyledim?? -hiiiiç içimden geldi:ehe )

hyucek

hyucek

Üye
motorolalarin mpx serisinde windows mobile isleim sistemi var, onlarada xp veya vista temalari yuklenebiliyor, bilmem yardimci olabildimmi...

szr_fb1907

szr_fb1907

Üye
    Konu Sahibi
valla ben youtube den gördüm. gercek mi değil mi bilemem

szr_fb1907

szr_fb1907

Üye
    Konu Sahibi
abi bunlar ne böle

face1tr

Üye
e398 gibi motorola cihazlar diğer standart sistem telefonlardan farklı olarak yazılım tarafında oldukça esnekler.., telefon motorola tarafından üretildikten sonra kullanıcılar tarafından bu veya daha bi çok şekilde kişiselleştirilebiliyor. vidyolarda açıkca görülüyor ki visya yada xp yüklenmemiş, onlar sadece tema...

vidyolardakilerin çok daha fazlası avatarındaki e2 dede yapılıyor. e2mod.com sitesindeki forumlara ve tema arşivi bölümüne göz gezdirmeni tavsiye ederim..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
evet aynısı k750 içinde vardı linux ama nedense hiç kullanan görmedim.. güsel videolar ne diyeyim ama gerçeklik payı olsa aradan epey bi zaman geçti çıkardı:ehe

szr_fb1907

szr_fb1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler

ömer77

Üye
slm ark bu tel motorolanın çıkarmış olduğu yeni linux tabanlı bi telefonudur,

bide buna bak
:oke:

e398

Üye
Kardeş E2 Ye Windows 3.1 Yüklenebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt