işletim Sistemi Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
işletim Sistemi Değiştirme
meraba arkdaşlar samsung genoa c3510 var bunu sistemini nası değiştircem la yardım edin kankicampingler :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Ne bilek la (senin tabirinle) böyle bisi olmaz ancak versiyon tekrar yuklenebilir.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
:D arada böyleler forumu renklendiriyor :D :D yok öyle bişey hayal o panpiş :kop:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sen onu değiştirsen bile ram oranı felan çok düşük olduğundan çok yavaş olur, bi anlamı kalmaz. git al bi tane android :)

mstf_l

mstf_l

Üye
kardes simdi neden olmadıgını anlatırdım da gercekten useniyom ama inan bana olmaz

Türe

Türe

Üye
ya şu işletim sistemini değiştirmek isteyenlere bitiyorum yaa :kop:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Aynen.nasıl değiştiriliyor acaba çok merak ediyorum :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
günümüz bilimi bu konuda tıkanmış durumda telefonu sakla torunlar sistemi iki dakikada değiştirirler :)

serinaga

serinaga

Üye
YAW hacı ne yaptın yaaaa, o kadar kolay olsa idi buraya konu açmazdın zati ....

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Gune gulerek basladim konu sayesinde.Elektronik Mezunu yum.2 yil Ceptelefoncu da calistim.4 yil bilgisayar teknik servisinde calistim tek kelime Gercek olamiyacak hayal. Monte yd Android fiyasko su yetmedi 5800 android meraki derken bu modele sira geldi.islemci-ram-yazilim Degistirilen 2 model var.nokia N900 bir tane daha var tablet tarzi eski bir model

----------Eklendi @ 08:20:41 ---------- Yazıldı @ 08:15:18 ----------

Nokia N900 e 3 farkli yazilim yani isletim sistemi yuklenebiliyor.Android Dahil.islemci-ram uygun

Türe

Türe

Üye
bir de wave s8500 var unutmayalım ;)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Olmaz öyle bişey olsada performans alamazsın

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
neden öyle diyonuz kankicampingler ben windows 7 cdsini taktım format atıyom be ya :ah

Üst Alt