İşlemcinin Yanındaki Kondansatör Patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcinin Yanındaki Kondansatör Patladı
Sorun başlıktaki gibi arkadaşlar.Bilgisayar açılıyor 10 sn sonra kapanıyor.Kondansatör değişiyor ama bu işlemcinin yanındakiler küçük biraz birde elektriğimi ne düzenliyormuş bu parça değiştirilebilir mi?

Resim Eklencek...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sorun başlıktaki gibi arkadaşlar.Bilgisayar açılıyor 10 sn sonra kapanıyor.Kondansatör değişiyor ama bu işlemcinin yanındakiler küçük biraz birde elektriğimi ne düzenliyormuş bu parça değiştirilebilir mi?

Resim Eklencek...

sanırım bu değişimi sen yapamazsın
bi götür yakınlardaki bilgisayarcılara pek bişey tutacağını sanamam

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi

sanırım bu değişimi sen yapamazsın
bi götür yakınlardaki bilgisayarcılara pek bişey tutacağını sanamam
Baktım ama anakartla ilgilenen yok :bilmm

- - - Eklendi - - -

Değişim oluyor ama değil mi araştırırım ben bilgisayarcıları.

Uhops

Uhops

Üye
Oluyor diye biliyorum. Zaten küçük bişey heralde.

blackcat67

blackcat67

Üye
aynı kondansötör bulabilirsen eski bi anakartta falan lehimini sök al onu kendi anakartıne lehimle yapabilirsen tabi eğer yapamazsan uğraşma anlayan birine ver

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
aynı kondansötör bulabilirsen eski bi anakartta falan lehimini sök al onu kendi anakartıne lehimle yapabilirsen tabi eğer yapamazsan uğraşma anlayan birine ver
Eski bir anakart var ama lehim nasıl sökülcek ?

Uhops

Uhops

Üye
Bi foto atsana nasıl patlamış merak ettim. :)

restmod

restmod

Üye
Degistirirler merak etme. 20-30liraya zaten 2 liralik bi parca

enterneoll

enterneoll

Üye
lehim'i filen bilmiyorsun sanırım boşver uğraşma kondansatör 1 lira 2 lira bişey sana 10 tl'ye taksınlar

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
Babama söledim satak sana laptop alak dedi :D Ne yapsam ki :bilmm

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi

hemen laptobu alın. Masaüstü az para edersede kondansatör taktırırsın birinden torrentle oyun iner diıerineden oyun oynarsın :D

:) 300 Falan ederse satçam nede olsa tam babamın kanına girmişim kaçırmayak :ehe 700-800 TL İ3 işlemcili LOL falan kasmadan oynatçak pc biliyorsanız paylaşırmısınız :tşk:

Baranbaris

Baranbaris

Üye
700-800 degil bi 900-1000 i goze alicaksin arkadasim performansli bir oyun keyfi saglayacak bilgisayar icin i3 alma i5 al daha iyi oyna uzun omurlu olsun. ;)

Lohengram

Lohengram

Üye
    Konu Sahibi
700-800 degil bi 900-1000 i goze alicaksin arkadasim performansli bir oyun keyfi saglayacak bilgisayar icin i3 alma i5 al daha iyi oyna uzun omurlu olsun. ;)

İ5li var zaten sadece ben o bilgisayarda Photoshop çalışmaları yapacağım sitem için birde canım sıkılırsa en fazla League of Legends oynarım

- - - Eklendi - - -

800 Çıkarım en fazla

RawBoy

RawBoy

Üye
ben i3 kullanıyorum cpu testinde i7 ile nerdeyse aynı denillebilir acer travel mate 5742g kullanıyorum parçaları yükselttim harddisk ram falan şuan pc uçuyo :D

• Beğen
Tepkiler: IrResistible

Üst Alt