İşlemci seçemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

makapakamuu

makapakamuu

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci seçemiyorum
Celeron 2.80 cpu m var değiştirmek istiyorum yani i 3 ayarında yada daha dşük bir işlemci önerir misiniz bide anakarta göre mi işlemci seçmeliyim pc m 32 bit

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeşim şimdi işlemciler pinlere ayrılıyor celeron 775 pin i3 1155 pin yani olmaz sana 775 lazım anakartın destekliyorsa core 2 duo veya quad almalısın

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardeşim şimdi işlemciler pinlere ayrılıyor celeron 775 pin i3 1155 pin yani olmaz sana 775 lazım anakartın destekliyorsa core 2 duo veya quad almalısın

Quad olanların 775 yok .

- - - Eklendi - - -

Kullandığın anakart modelini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
eminmisin core 2 quad 775 pin

alembizim

alembizim

Üye
core2 Quad 775 pin...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
4 çekirdekli diye calistiramaz diye birşey yok. Anakart in destekliyorsa takarsın modeli ne anakartın

makapakamuu

makapakamuu

Üye
    Konu Sahibi
Malesef kardeşim quad core destekleniyor . Dual core destekliyor yani core 2 duo alabilirsin :oke:
abi yani ben bu işlemciyi taktırırsam belirgin bir düzel me olur mu bide eger ucuzsa işlemci 1 gb ram takabilirim yani kasıntıdan öldüm şuan celeron 2.80 var bende core 2 quad ın hızı en azından ne kadar olmalıkasmaması için ?:nono:

- - - Eklendi - - -

abi yani ben bu işlemciyi taktırırsam belirgin bir düzel me olur mu bide eger ucuzsa işlemci 1 gb ram takabilirim yani kasıntıdan öldüm şuan celeron 2.80 var bende core 2 quad ın hızı en azından ne kadar olmalıkasmaması için ?:nono:
pardon core 2 duo diyecektim :ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

- - - Eklendi - - -

pardon core 2 duo diyecektim :ehe
Core 2 duo taktirsan daha performanslı olacaktır yani sonuçta çift çekirdek. E7*** serisinden al iyidir. Ghz yi o kadar kafana takma . Core duo 2.50 ghz bile seninkinden daha performanslı olacaktır :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
her core2duo yu takamazsın 1066fsb core2 duo bak :oke:

Üst Alt