Işlemci mi anakart mı değişsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hubeybks

hubeybks

Üye
    Konu Sahibi
Işlemci mi anakart mı değişsin
Anakartım asus p5gc mx 1333 işlemcim intel e2160 dual core 1.8 ghz , bu anakart core 2 duo ları destekliyor, sorum şu ki ben bu bilgisayarı oyun ve program ağırlıklı kullanıyorum , bu durumda i serisine geçecek olsam anakartı değiştirmem gerekiyor çünkü anakart 775 pin , hayır core 2 duo işini görür diyorsanız hangi modelini almalıyım niye,

documents50

Üye
PC çökmüş bi şekilde karşısındayım xp veya windos7 farketmiyoo herangibi bi kurulum cd sini taktıgım zaman ön yüklemeye gelince ye kadar bişey yok yerel disk C ve Yerel disk D işte seçimi yapıyorum c ye kur diyorum ordan sonra herşey duruyor hiç bişey yapamıyorum işte yerel disk c yi seçiyorum yüklemesi için enter e bastıgımda makina banamısın demiyo belki C ye olmuyo diye D ye kur diyorum ondada aynı durum virüs var belkide diyom C yi D yi siliyom bu seferde yeni disk oluşturamıyorum pc ölelikle kaldı acaba anakartmı yandiki bu arada birde usb bellek ile kurulum yapıyım dedim yine aynı yerde takıldı kaldı hiç bişey yapamadım yardım ederseniz sevinirim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
paran varsa core 2 quad lar var 4 çekirdekli.Oyun için E serileri de baya iyidir.(core 2 duo)

hubeybks

hubeybks

Üye
    Konu Sahibi
PC çökmüş bi şekilde karşısındayım xp veya windos7 farketmiyoo herangibi bi kurulum cd sini taktıgım zaman ön yüklemeye gelince ye kadar bişey yok yerel disk C ve Yerel disk D işte seçimi yapıyorum c ye kur diyorum ordan sonra herşey duruyor hiç bişey yapamıyorum işte yerel disk c yi seçiyorum yüklemesi için enter e bastıgımda makina banamısın demiyo belki C ye olmuyo diye D ye kur diyorum ondada aynı durum virüs var belkide diyom C yi D yi siliyom bu seferde yeni disk oluşturamıyorum pc ölelikle kaldı acaba anakartmı yandiki bu arada birde usb bellek ile kurulum yapıyım dedim yine aynı yerde takıldı kaldı hiç bişey yapamadım yardım ederseniz sevinirim.

şimdi sana şunu önerebilirim , sen bu harddiski al , başka bir bilgisayara tak orda format atmayı dene eğer atabilirsen getir bi de kendi bilgisayarına tak en azından sorunun harddiskte olup olmadığını anlarsın... Şimdilik aklıma başka birsey gelmiyor , bir de sen yenisin galiba :) konuyu benim konunun içine açmışsın , donanım genel bölümüne gelip alttaki konu aç sekmesine tıklayacaktın , gerçi benim için bi problem yok ama orda sana yardım olacak birileri çıkabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...