işlemci hızlandırma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
işlemci hızlandırma yardım
overclock dışı işlemci hızlandırma yöntemi var mı ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
kusra akma programı zor buldum kucuk bir program ama müthiş iş görüyo kullanmayı anlayamassan yaz ssna anlatırım rardan çıkarıp çalıstıryosun zaten bir suru secenek var sec çalışıyo hemen sonra diğer secenekleri yapıyosun turkçe zaten

açılmıyo bile hiç tepki yok

fuko08

fuko08

Üye
Güvenme sakın bu dolandırıcıya

fuko08

fuko08

Üye
sensin lan dolandırıcı adi adam adam yardım istedi ettim nette de var bır susu ne dolandırcısı Allahım ya

al buda çalıştığına dair görüntü
Pardon kardes üyeliğin yeni çok şüphe uyandırıcı

fuko08

fuko08

Üye
Özür dilerim

yusuf1998x

Üye
yanlış bir yaklaşım.. Overclock olmadan hızlanmaz. Onun yerine sistemi hızlandırmaya çalış

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
:bann::bann::bann:
sensin lan dolandırıcı adi adam adam yardım istedi ettim nette de var bır susu ne dolandırcısı Allahım ya

al buda çalıştığına dair görüntü
attığın dosyada server exe virüsü var bildiğim kadrıyla çözümü olmayan virüs

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
overclock dışında işlemci hızlanmaz böyle programlar fakedir geneli virüslu keyloger olur.

• Beğen
Tepkiler: No Name Dev
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
bu dosyayı atan arkadaşın banlanması lazım bu nedir ya bide güvenme diyen adama söyleniyobanlattırmak için hangi admine mesaj atmalıyım heryere dosya atıp duruyo çünkü ve bu virüs pc yönetme virüsü virüs programları görmüyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
fark etmez hangi admine atarsan at

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Overclock dışında hızlanma z

THEKANS

THEKANS

Üye
bak kardesim pc hizlandirmak istiyirsan cpu fani sok termal macunu koy ve fani iyice temizle kardesim azda olsa artar..

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
bak kardesim pc hizlandirmak istiyirsan cpu fani sok termal macunu koy ve fani iyice temizle kardesim azda olsa artar..
laptop için sorduğumdan bu tarz şeyler yapmayla uğraşamam o yüzden overclock dışında yöntem istedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt