Işlemci hizi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Işlemci hizi!!!
Bazı arkadaşlarımızın olanlardan haberi var, sırf bu ve bunun gibi kişiler yüzünden bu konuyu açma gereksinimi gördüm.isteyen arkadaşlar şikayet butonunu kullanabilirler.
Geçenlerde vatandaşın biri (kim olduğunu herkes iyi biliyor) telefonunun işlemcisini 1ghz yaptığını ve bizim ona inanmadığımız için sinirlenip açıklama yapmayacağını üstelik telefonunu 1ghz olarak kullandığını iddia ediyordu. Şimdi ben bu ve bunun gibi vatandaşlara itibar etmemenizi rica ediyor ve bu vatandaşların; milletin ilgisini çekmeye yönelik, yanıltıcı konular açtığında gerekli yerlere şikayet edeceğinize inanıyorum. şimdi vatandaşımızın telefonunun işlemcisini nasıl 1 ghz yaptığını anlatıp yorumu size bırakıyorum. üstelik ben size 1ghz yetmeyeceğini düşünüp, cihazlarınızı 875704mhz yapmayı anlatacağım. Umarım bundan sonra kimin ne yapmaya çalıştığının biraz daha farkına varırsınız.

Yapılacaklar;

Öncelikle x-plore kullanarak cihazınızın işlemci hızına bakın (192 mhz gösterir bu tabiki gerçek hızı temsil etmemektedir) daha sonra ekte vermiş olduğum Rompatcher yamasını indirin. yamayı telefonunuzda uygun yere atarak rompatcher içerisinden aktif hale getirip tekrardan x-plore yardımıyla telefonunuzun işlemci hızını kontrol edin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, escape72, FastBreaker ve 1 kişi daha

tempestshine

tempestshine

Üye
hay maşallah :oha:

lolaman

lolaman

Üye
uçak uçuruyomu telefon :D

emreli01

emreli01

Üye
ben bişe anlamadm valla :hmmm

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
teşekkürler :) faydalı bi ön bilgi olmuş. Bu arada hız da maşallah iyi uçmuş :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
peki ustat biseyi anlamadim. o sayiya cikti diyelim telefon. degisiklik gozle gorulur sekilde artar mi

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
buradaki hız sadece sayısal olarak yüksek. telefonunuza hiçbir artı etki yapmaz.benim burada anlatmak istediğim milleti kandırmaya yönelik konu açıp, insanların duyguları ile oynayanlara itibar etmemeniz

escape72

escape72

Üye
hakan kardeş bilgin için teşekkür ederiz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler Hakan bilgilendirici bir konu olmuş.

emreli01

emreli01

Üye
buradaki hız sadece sayısal olarak yüksek. telefonunuza hiçbir artı etki yapmaz.benim burada anlatmak istediğim milleti kandırmaya yönelik konu açıp, insanların duyguları ile oynayanlara itibar etmemeniz

mm bilgi için teşekkürler

okitox

okitox

Üye
la bide konuları okusanız kardeşlerim :D adam size ne anlatmış anlamadan fark gördün mü diye soruyor adam yaa :D hahahah

Türk milletiiiiii Türk millleeetiiiii! :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve hakan_710
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık arkadaşım güzel konu olmuş :)
gerçekten bu tarz olaylar ile dikkat çekmek isteyen kişilere itibar edilmemesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
seyfipasa

seyfipasa

Üye
Fazla degil mi o kadar :)

bilal13

Üye
bende zaten vardı yaptım 192 mhz oldu 680 mhz

karasahinemre

Üye
puhahahahaha adam nasıl hızlanma bi farklılık var mı demiş :D :ah

pRime.

pRime.

Üye
Arm 11 işlemcilere telefon üzerinden overclock yapmanız mümkün değil.

İyi bir konu olmuş açıklama için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
azrock

azrock

Üye
Bazı arkadaşlarımızın olanlardan haberi var, sırf bu ve bunun gibi kişiler yüzünden bu konuyu açma gereksinimi gördüm.isteyen arkadaşlar şikayet butonunu kullanabilirler.
Geçenlerde vatandaşın biri (kim olduğunu herkes iyi biliyor) telefonunun işlemcisini 1ghz yaptığını ve bizim ona inanmadığımız için sinirlenip açıklama yapmayacağını üstelik telefonunu 1ghz olarak kullandığını iddia ediyordu. Şimdi ben bu ve bunun gibi vatandaşlara itibar etmemenizi rica ediyor ve bu vatandaşların; milletin ilgisini çekmeye yönelik, yanıltıcı konular açtığında gerekli yerlere şikayet edeceğinize inanıyorum. şimdi vatandaşımızın telefonunun işlemcisini nasıl 1 ghz yaptığını anlatıp yorumu size bırakıyorum. üstelik ben size 1ghz yetmeyeceğini düşünüp, cihazlarınızı 875704mhz yapmayı anlatacağım. Umarım bundan sonra kimin ne yapmaya çalıştığının biraz daha farkına varırsınız.

Yapılacaklar;

Öncelikle x-plore kullanarak cihazınızın işlemci hızına bakın (192 mhz gösterir bu tabiki gerçek hızı temsil etmemektedir) daha sonra ekte vermiş olduğum Rompatcher yamasını indirin. yamayı telefonunuzda uygun yere atarak rompatcher içerisinden aktif hale getirip tekrardan x-plore yardımıyla telefonunuzun işlemci hızını kontrol edin.

Çıkar daha yetmez...

serinaga

serinaga

Üye

Tamamen sana katılıyorum. Birkaç şeyde ben ilave edeyim. İşlemcilerin hızı bazı temel frekanslar ele alınıp, bu frekansların katlarına çarpılarak elde edilir. Örneğin 100 mhz. frekans üreten bir işlemciyi katsayı olarak max. 8 ile çarpanı olsun. Üretici firmalar her zaman biraz aşağıda tutup 7 çarpanını kullanır ve 700 mhz. işlemci olarak tanıtır. Bizlerin ise overclock dediğimiz bu çarpanı artırıp 8 ile çarparız ve işlemci olur 800 mhz. Anlayacağınız işlemcilerin küçükte olsa hız artırma toleransları vardır, lakin kalkıpta ben bu işlemciyi 9 ile çarpan kullanıp 900 mhz yapamam. Olduda çarpanı değil clock değeriyle oynarsam işlemci sizlere ömür olur. Uzun lafın kısası aşırı bir artış olamaz ...

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
aliosman166

aliosman166

Üye
ya arkadaşlar bende bi soru sorcam benim telefon nokia 701, x-plore de cihaz bilgilerine girdiğimde cpu hızı 192 Mhz yazıyor neden böyle bu telefonda 1 Ghz işlemci yok mu? acil bir cevap bekliyorum. :nono:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ya arkadaşlar bende bi soru sorcam benim telefon nokia 701, x-plore de cihaz bilgilerine girdiğimde cpu hızı 192 Mhz yazıyor neden böyle bu telefonda 1 Ghz işlemci yok mu? acil bir cevap bekliyorum. :nono:

x plore yanlış gösteriyor.sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt