İskoçlar'da Fiorino'yu tercih etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İskoçlar'da Fiorino'yu tercih etti
İskoçya'nın önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Scottish Southern Energy (SSE), Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve hafif ticari araç segmentinde yeni bir sayfa açan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo modelleriyle araç filosunu genişletme kararı aldı.


Scottish Southern Energy, 273 adet Fiat Fiorino 1.3 Multijet ve 79 adet Fiat Doblo 1.3 Multijet'i şirketin ölçümleme birimlerince kullanılmak üzere araç filosuna katıyor. 350 adetten fazla aracı kapsayan ve önümüzdeki 3 ay içinde alımı tamamlanacak yeni Fiat filosunun ilk araçları ise SSE yetkililerine törenle teslim edildi.


Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasının üretim bantlarından inen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden F
iat Fiorino ve yetkinliğini yıllardır satışa sunulduğu ülkelerde başarıyla kanıtlayan Fiat Doblo, İskoçların da tercihi oldu. İskoçya kökenli enerji şirketi SSE, araç filosunu Fiat Fiorino ve Fiat Doblo ile genişletme ve yenileme kararı aldı. Karar doğrultusunda SSE, 273 adet Fiat Fiorino 1.3 Multijet ve 79 adet Fiat Doblo 1.3 Multijet ile ölçümleme birimlerinin gelişen mobilite ihtiyaçlarını karşılayacak.


Merkezi İskoçya/Perth'de bulunan ve Birleşik Krallık'ın genelinde hizmet veren SSE, Fiat Fiorino modellerini yolcu hava yastığı, 15 inç jantlar, enerji tasarruflu lastikler, park sensörleri ve panelli bölmelere sahip yeni tasarımlı raf sistemlerine sahip olacak biçimde sipariş etti. Bununla birlikte Londra'da kullanılacak Fiat Fiorino'ların bir kısmı ise ComfortMatic yarı otomatik şanzımanla kombine edilmiş olarak SSE'ye teslim edilecek. Tüm Fiat Fiorino ve Fiat Doblolar, koyu mavi renkli ve SSE logolarıyla donatılmış olarak yollara çıkacak. SSE'nin filosuna katılacak Fiat Doblo modelleri ise standart olarak panelle ayrılmış bölmeler ve park sensörlerine sahip olacak.


SSE yetkilileri, filolarının karbondioksit emisyon seviyesi azaltmak amacıyla filolarını yenileme ihtiyaçlarını duyduklarını belirtirken, Fiat Fiorino ve Fiat Doblo modellerininin bu amacı gerçekleştirme de büyük katkı sağlayacağını belirttiler. Bununla birlikte Tofaş tarafından üretilen Fiat Fiorino'nun SSE açısından yeni bir açılım sağladığına dikkat çeken yetkililer, Fiat Fiorino'nun konfor, pratik kullanım ve işlevsellik özellikleri, anlaşma kapsamında aracın bariz biçimde tercih edilmesinde büyük rol oynadı açıklamasında bulundular.


Mynet
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Doğru seçim yapmışlar bilgi için Teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt