ısınma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ısınma
Bugun asphalt7 oynuyordum yaklaşık 50 dk fln oynadım sarj yuzde 90 fln hemen bıttı ve telefon ısındı sankı yanıyor bu ısınma ve 50 dk lık sarj normalmı ve her kezde oluyormu ?

evet oluyor ama sürekli durmadan oynanırsa oluyor ve bide senin şarj biraz çabuk tükenmiş ayarlarından kaynaklanıyor zannedersem

Konu Sahibi
biz şimdı 50 dk lık oyun oynamak ıcın 3 saat tlf nu sarja mı koyucaz

inşallah bir çözüm gelir kardeşim şimdilik böyle ama beni iki saat idare etti asfaltı oynayınca

Konu Sahibi
bakalım ılerleyen zamanlarda ne gıbı başk a suprızle rolucak bir d eşey sorucam mesela sohbete facebook kişi listesı veya facebook tan gelen msj lar nasıl tlf nun msj kutusunda gorunucek ve sohbet

ayarlar-e-posta,hesaplar kısmından hesap ekle dediğin zaman faceyi etkinleştir sonra mesajlara tıkla yazışmalar yani sola kaydır durumu çevrimiçi yaptın mı tamam ama facebook kişileride rehberde görünecek

Konu Sahibi
ole yaptım zaten de bana msj gelın ce gorunmuyo tlf na gelmıyo

PureFood

Üye
Bende de öyle ısınıyor çokça. Elime aldığımda 5-6 yarış yapmadan bırakmıyorum taa o zamana kadar elimde alev topuna dönüşüyor telefon Önemsemiyorum topu topu 30-45 dk arası yetiyor bana. Şarj sömürmesine de karşı değilim

Asphalt 7 nin sömürmesi normaldir grafikleri harika çünkü

Konu Sahibi
ya cihan elimizde gumlerse n e olucak serdar kardesım hepsi açık ama yined eolmuyo

braayn

Üye
bu tarz görsel oyunlar oynayıpta ısınmayan bir telefon varmı varsa alayım hemen ??

- - - Eklendi - - -

ısınma gayet normal bu cihazlar şuanda ps2 oyun görseli kadar iyi kalitede oyunlar ve performansla telefonu kasıyor ve maximum görselde maximumenerji tüketmesi normal ki ps2lerde koskoca fan var ve bu bir oyun konsolu değilki 8 saat aralıklız oynayasınız zaten anlamıyorum oyun+şarj hep problem olmuştur sağlam oyunlar için psp alın derim kasmayın telefonu ...

Konu Sahibi
açık o ben 4 ay oldu ben bu işi bir turlu cozememdımya

Konu Sahibi
kişiler herkez benim resmim guncelleme durumu var giriş yap var birde sohbet durumu ayarlavar oraya çevrim dışı yaptım bakalım olucakmı

meme4

Üye
nokia bu durumu geri bildirim yapın 50 dk şarj biter mi ya bende 603 var 5saat hd oyun oynamam sonucu zor bitiriyorum şarj bide nekadar zorlarsam zorlayayım tel ısısı hep aynı (servise aşırı ısınma diye yolladım ondan sonra hiç ısınmadı)

Konu Sahibi
doğru diyorsun aslınd a servıs e vermek lazım vey abildirmek lazım bu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...